Bekijk vragenCategory: OverigHoe snoek koken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe snoek koken?
4 Answers
GigiGigi answered 1 jaar ago
Nou, ik zou zeggen dat je eerst een grote pan nodig hebt! Dan moet je de snoek schoonmaken, waarna je hem in de pan legt. Voeg eventueel wat kruiden toe als je wil. Leg wat water en wat citroensap erbij en vervolgens kook je het geheel ongeveer 20 minuten. Laat de vis daarna rusten en geniet van je snoekmaaltijd!
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Gezouten en gevild, snoek koken is een eenvoudige en smakelijke manier om te genieten van deze heerlijke vis. Om te beginnen, was en verwijder eventuele resterende schubben en kop van de snoek. Verwarm daarna een grote pan met een klein beetje olie en voeg wat knoflook toe als je dat lekker vindt. Bedek de pan met water en voeg wat zout toe. Als uw pan groot genoeg is, leg dan de hele snoek erin. Als de pan te klein is, kunt u de vis in stukken snijden. Kook de vis vervolgens ongeveer 15 minuten totdat hij gaar is, ongeveer 5 minuten per kant. Serveer de vis met wat geroosterde groenten en saus naar keuze. Geniet van uw gekookte snoek!
EllaElla answered 1 jaar ago
Snoek koken vereist dat je eerst de vis schoonmaakt en alle bekken verwijdert. Dan kun je de snoek kruiden naar smaak en vervolgens bakken in een koele oven of barbecue garen. In vergelijking met andere vissoorten kan snoek een stuk makkelijker koken.
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
Snoek koken is een relatief eenvoudig proces. Verwarm een grote pan en voeg wat olijfolie toe, samen met fijngehakte knoflook, gember en sjalotten. Voeg vervolgens de filet van de snoek toe en bak het aan beide kanten goudbruin. Voeg vervolgens wat kokosmelk toe in de pan en laat de snoek 10-15 minuten zachtjes koken. Serveer vervolgens met een gekruide rijst en vers groente.