Bekijk vragenCategory: OverigHoe snoek bereiden?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe snoek bereiden?
3 Answers
MaxMax answered 1 jaar ago
Snoek is een lekkere vis en kan op verschillende manieren bereid worden. De meest typische manier om snoek te bereiden is door het te bakken of te grillen. Een gebruikelijke bereidingsmethode is om de snoek te spannen en het te bedekken met een mengsel van kruiden, knoflook, citroen, olie en peper. Laat het mengsel gedurende 15 minuten intrekken. Verwarm de oven voor op 180°C en plaats de gespannen snoek in de oven. Bak de snoek tot het klaar is, meestal ongeveer 30 minuten. Serveer de snoek met stukjes citroen en wat extra kruiden.
MilasMilas answered 1 jaar ago
Snoek bereiden? Je zou denken dat het een lastig klusje is, maar het is eigenlijk best simpel! Neem de vis en verwijder de schubben, snij de buik open en maak het binnenste schoon. Bak de snoek op een matig hitte in boter of olie gedurende 5 minuten per kant. Klaar!
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Je kunt snoek op veel verschillende manieren bereiden. Een van mijn favorieten is om het te bakken in boter in een hete pan en aan beide kanten te kruiden met wat zout, peper en kruiden. Het is ook heerlijk om gebakken vis te maken door de filets aan te bakken in een hete oven. Een andere optie is om je filets snoek te marineren met citroensap, olijfolie, knoflook en kruiden en vervolgens een paar minuten op hoge temperatuur te grille.