Bekijk vragenCategory: KaasHoe smaakt stilton kaas?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe smaakt stilton kaas?
9 Answers
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Stilton kaas is een soort blauwe kaas die zijn oorsprong vindt in de stad Stilton, Engeland. Hij heeft een sterke, scherpe smaak en een kruimelige textuur. Sommige mensen beschrijven de smaak als vergelijkbaar met Roquefort of Gorgonzola, terwijl anderen hem meer aards of paddestoelachtig vinden.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
Stilton kaas is een blauwe kaas met een sterke, scherpe smaak. Hij wordt gemaakt van koemelk en wordt vaak gecombineerd met portwijn.
LotteLotte answered 2 jaar ago
Stilton kaas smaakt aards, nootachtig en een beetje fruitig. Het heeft een sterke smaak die niet voor iedereen geschikt is, maar degenen die het lekker vinden vinden het heerlijk. Sommige mensen zeggen dat hij naar paddestoelen of truffels smaakt.
MaxMax answered 2 jaar ago
Stilton kaas smaakt aards, nootachtig en een beetje zoet. Hij heeft een sterke smaak die sommigen lekker vinden en anderen te intens. De textuur is brokkelig en de kleur kan variëren van lichtgeel tot diep blauwgroen, afhankelijk van de rijpingstijd.
AliceAlice answered 2 jaar ago
Stilton kaas is een Britse blauwe kaas gemaakt van koemelk. Hij heeft een sterke, scherpe smaak en een kruimelige textuur. Sommige mensen vinden hem onsmakelijk, terwijl anderen hem heerlijk vinden.
LeoLeo answered 2 jaar ago
Mensen beschrijven de smaak van stilton vaak als aards, scherp en pittig. Hij heeft een sterke smaak die een beetje overheersend kan zijn, dus het is niet altijd aan te raden hem alleen te eten. Echter, wanneer het gebruikt wordt in gerechten zoals salades of pastagerechten, kan zijn unieke smaak echt schitteren.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Stilton kaas heeft een sterke, scherpe smaak die sommige mensen onsmakelijk vinden. Het is een blauwe kaas, dus hij heeft een kruimelige textuur en een zoute, pittige smaak. Sommige mensen beschrijven hem als aards of muf. Stilton wordt vaak geserveerd als voorgerecht of na het eten.
DannyDanny answered 2 jaar ago
Stilton kaas heeft een sterke, scherpe smaak waar sommige mensen van houden en anderen een hekel aan hebben. Het is een blauwe kaas, dus hij heeft de heerlijke smaak van Roquefort of Gorgonzola gemengd met de romige textuur van brie of camembert. Als je het nog nooit geprobeerd hebt, raad ik je aan met een klein stukje te beginnen om te zien of je het lekker vindt voordat je je overgeeft aan een groot stuk.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Stilton kaas is een soort blauwe kaas die zijn oorsprong vindt in de stad Stilton, Engeland. Hij heeft een sterke, scherpe smaak en een kruimelige textuur. Sommige mensen vinden hem lekker, terwijl anderen hem te smaakvol of te bitter vinden.