Bekijk vragenCategory: KaasHoe smaakt gorgonzola?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe smaakt gorgonzola?
9 Answers
BrittBritt answered 1 jaar ago
Gorgonzola kaas heeft een sterke, prikkelende smaak die sommigen beschrijven als aards, nootachtig of pittig. Het is een blauwgeaderde kaas gemaakt van koemelk en wordt meestal gegeten als onderdeel van een salade of pizza.
FeliciaFelicia answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een soort blauwe kaas met een sterke, scherpe smaak. Hij wordt gemaakt van koemelk en heeft een kruimelige textuur. Sommige mensen beschrijven de smaak als aards, nootachtig of zelfs fruitig.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een soort blauwe kaas met een scherpe, prikkelende smaak. Hij wordt gemaakt van koemelk en rijpt meestal ongeveer drie maanden. Sommige mensen beschrijven de smaak als vergelijkbaar met Roquefort kaas, maar met een sterkere smaak.
JuliaJulia answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een blauwe kaas met een scherpe, pikante smaak en een sterke geur. Hij is gemaakt van koemelk en wordt vaak gecombineerd met walnoten of peren.
BellaBella answered 1 jaar ago
Gorgonzola smaakt aards, scherp en romig. Het is een blauwe kaas die wordt gemaakt van koemelk en waar aders van blauwe schimmel doorheen lopen. De smaak is vrij sterk, dus wordt hij vaak gecombineerd met iets zoets, zoals honing of vijgen, om hem in evenwicht te brengen.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een kaas gemaakt van koemelk die vier tot acht maanden gerijpt is. Hij heeft een sterke, scherpe smaak en een intense blauwgroene schimmel aan de buitenkant. Sommige mensen zijn er dol op, terwijl anderen de smaak niet kunnen verdragen.
AaronAaron answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een blauwe kaas die afkomstig is uit de stad Gorgonzola in Italië. Hij heeft een sterke, scherpe smaak en een licht zure nasmaak. De smaak van gorgonzola kan worden omschreven als aards, nootachtig en pittig.
EliasElias answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een kaas van koemelk die minstens twee maanden gerijpt is. Hij heeft een kruimelige textuur en een sterke, scherpe smaak. Sommige mensen zeggen dat het naar blauwe kaas smaakt, terwijl anderen zeggen dat het meer aards of nootachtig is.
HunterHunter answered 1 jaar ago
Gorgonzola is een soort blauwe kaas met een sterke, scherpe smaak. Hij wordt gemaakt van koemelk en heeft een kruimelige textuur. Sommige mensen beschrijven de smaak als nootachtig, aards of kruidig. Anderen vinden hem vrij zuur en pittig.