Bekijk vragenCategory: Groentenhoe sjalot snijden?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
hoe sjalot snijden?
7 Answers
LotteLotte answered 10 maanden ago
Je hoeft je niet te laten intimideren door sjalotten - ze zijn eigenlijk heel gemakkelijk om mee te werken. Volg deze eenvoudige stappen en je bent binnen de kortste keren een expert!  
  1. Begin met het schillen van de schil. Je kunt dit doen met je vingers of een schilmesje.
  2. 2. Snijd de sjalot doormidden en snijd hem daarna in dunne plakjes. Sommige mensen houden ervan om hun sjalotten in rondjes te snijden, maar ik denk dat snijden makkelijker is en resulteert in meer gelijkmatig gegaarde stukjes.
  3. 3. Om de sjalotten fijn te snijden, houd je de plakjes tegen elkaar en maak je dunne sneden loodrecht op je eerdere sneden.
AaronAaron answered 8 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren om een sjalot te snijden. Eén manier is om de wortel en het steeltje eraf te snijden en dan de schil eraf te halen. Snijd de sjalot van boven naar beneden doormidden, en snijd hem daarna weer doormidden. Snijd elk van die kwarten doormidden en snijd ze vervolgens in dunne reepjes. Een andere manier is om de wortel en het steeltje eraf te snijden en vervolgens de schil eraf te halen. Snijd de sjalot van boven naar beneden doormidden, maar niet nog eens doormidden. Snijd elk van die helften in dunne reepjes.
CharlieCharlie answered 8 maanden ago
Snijd de wortel en het groene gedeelte eraf. Schil de buitenste lagen tot je bij de laag komt die wit en stevig is. Maak 1-3 sneden in de lengte, maak dan kruiselings sneden. Snijd tot slot alle bruine lagen eraf.
OwenOwen answered 8 maanden ago
Snijd een uiteinde van de sjalot af en schil hem zodat de eetbare laag bloot komt te liggen. Snijd de sjalot van boven naar beneden doormidden en vervolgens weer doormidden. Snijd ten slotte de sjalot weer doormidden zodat je dunne reepjes hebt.
HannaHanna answered 7 maanden ago
Snijd de wortel af en snijd de groene stengels weg. Snijd de sjalot van boven naar beneden doormidden en pel de schil eraf. Snijd de sjalot nogmaals doormidden en snijd hem vervolgens in dunne reepjes.
RachelRachel answered 7 maanden ago
Snijd eerst een uiteinde van de sjalot af. Pel de schil weg, snijd vervolgens doormidden zodat de wortel nog aan één helft vastzit. Snijd elke helft doormidden en snijd vervolgens van boven naar beneden in dunne plakjes.
JaysonJayson answered 7 maanden ago
Er zijn een paar manieren om een sjalot te snijden. De ene is om de wortel en de steel af te snijden en dan in de lengte te snijden. Een andere manier is kruislings snijden. Je kunt de sjalot ook van boven naar beneden doormidden snijden en de schil eraf halen. Tot slot kunt u de sjalot fijnhakken met een scherp mes.