Bekijk vragenCategory: Groentenhoe salie bewaren?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe salie bewaren?
4 Answers
MaxMax answered 1 jaar ago
Er zijn vele manieren om salie te bewaren. Eén manier is om de salie in een vochtige papieren handdoek te wikkelen en dan in een plastic zak te doen. Een andere manier is om de salie in een glas water te leggen met een plastic zak over de bovenkant van het glas. Zo blijft de salie ongeveer twee weken vers.
KoenKoen answered 1 jaar ago
De beste manier om salie te bewaren is om het in een licht vochtige papieren handdoek te wikkelen en het in een Ziploc zakje te doen. Zo is het ongeveer 2 weken houdbaar.
ChristinaChristina answered 1 jaar ago
Salie kan op een koele, droge plaats worden bewaard. Salie kan tot zes maanden worden ingevroren. Bij het invriezen hakt u de salieblaadjes eerst fijn en vriest u ze vervolgens in ijsblokjesbakjes in. Zodra ze bevroren zijn, kunt u ze overbrengen in een zip-lock zakje. Zo heb je altijd wat bij de hand als je het nodig hebt.
DaphneDaphne answered 1 jaar ago
De beste manier om salie te bewaren is door het in een vochtige papieren handdoek te wikkelen en in een plastic zakje te doen. Het kan ook in de koelkast bewaard worden, maar mag niet ingevroren worden. Op deze manier is salie tot twee weken houdbaar.