Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met venkel?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
Hoe salade maken met venkel?
3 Answers
MaxMax answered 10 maanden ago
U kunt een heerlijke salade met venkel maken door alle ingrediënten te koken tot ze gaar zijn. Voeg vervolgens venkel, geschilde en geraspte wortel, gesneden ui, gehakte komkommer, avocado en tomaat toe aan de bakplaat. Meng vervolgens de ingrediënten met de ingrediënten voor de dressing - watje favoriet is - en je hebt een heerlijk salade met venkel! Smakelijk eten!
CarmenCarmen answered 10 maanden ago
Ik maak graag salade met venkel, het is echt gemakkelijk. Heb je venkel, tomaat, rode ui, olijfolie, knoflook en sherry-azijn? Als je dat hebt, kun je aan de slag! Snij de venkel in dunne plakjes en de rode ui in halve ringen. Doe deze in een kom en voeg de tomaat toe. Voeg als laatste de olijfolie, knoflook en sherry-azijn toe. Meng alles goed door elkaar en je venkelsalade is klaar!
MilasMilas answered 10 maanden ago
Om salade met venkel te maken, heb je eerst venkel nodig. Laat de venkel schillen en snij deze vervolgens in dunne plakjes. Kook of schil terwijl je wat andere salade ingrediënten toevoegt. Peper, knoflook, gehakte ui, olijfolie en azijn zijn allemaal lekkere opties om te proberen. Leg alles in een grote saladeschaal en voeg wat zout en peper toe. Meng het geheel en laat de salade minstens 30 minuten staan om de smaken af te maken. Serveer de salade koud of warm. Geniet!