Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met tomaten?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
Hoe salade maken met tomaten?
4 Answers
PhilouPhilou answered 10 maanden ago
Tomatensalade maken is heel gemakkelijk. Begin met het wassen van de tomaten en snijd ze vervolgens in plakjes. Vervolgens kun je kiezen wat voor extra ingrediënten je naar smaak wil toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan komkommer, rode ui, olijven, feta, honing of eveneens tomaten. Voeg vervolgens wat olie toe, wat zout en peper naar smaak en wat vinaigrette en je tomaten salade is klaar! Eet smakelijk!
KateKate answered 10 maanden ago
Hmmm salade maken met tomaten... Ik moet daar vast wel wat lekkers van kunnen maken! Ik zou blokjes tomaten in een kom mengen met wat zout, peper, olijfolie, vers gehakte basilicum en wat knoflook. Daarna laat je het afkoelen en voilà, je hebt een heerlijke salade met tomaten.
OliviaOlivia answered 9 maanden ago
Tomaten maken een grote aanvulling op een salade. Om te beginnen, kun je de tomaten wassen en in kleine stukjes snijden. Voeg vervolgens je favoriete toppings toe, zoals kaas, olijven, komkommer of uien. Draai het mengsel af met wat olijfolie, zout en peper en je salade met tomaten is klaar.
AvatarNovan answered 9 maanden ago
Je kunt een salade maken met tomaten door de tomaten te snijden in dunne repen, of je kunt de tomaten in stukjes snijden. Voeg wat olijfolie, zout en peper toe en meng alles goed. Je kunt ook wat ui of komkommer toevoegen als je dat lekker vindt.