Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met courgette?
Avatargast Staff asked 5 maanden ago
Hoe salade maken met courgette?
3 Answers
LotteLotte answered 5 maanden ago
Om salade te maken met courgette, is het belangrijk om eerst te zorgen dat alle ingrediënten schoon zijn. Begin vervolgens door de courgette in dunne plakjes te snijden of in kleine blokjes, afhankelijk van de gewenste consistentie. Voeg vervolgens ingrediënten toe zoals gekookte quinoa, groenten naar keuze, kruiden en olie om de salade te verrijken. Meng vervolgens alles goed en serveer.
OdinOdin answered 5 maanden ago
Om salade met courgette te maken heb je het volgende nodig: een courgette, olijfolie, zout en peper, azijn, knoflook, bieslook of andere kruiden naar keuze, optioneel kaas of noten. Eerst snij je de courgette in dunne plakjes en bak je deze in een beetje olijfolie gedurende 5-10 minuten. Voeg vervolgens een eetlepel azijn toe, knoflook, kruiden, zout en peper, en schud het alles goed door elkaar. Optioneel kan je er nog kaas of noten bij voegen voordat je de salade serveert.
CalebCaleb answered 5 maanden ago
Klaar om een salade te maken met courgette? Deze makkelijke salade is vol 'oomph' en kan eenvoudig worden aangepast aan je smaak. Begin met het snijden van je courgette in dunne plakjes, bestrooi het vervolgens met wat olijfolie, peper en zout. Bak vervolgens in een pan tot het licht bruin is. Meng daarna geroosterde zonnebloempitten en wat gesnipperde peterselie met de courgette. Voeg vervolgens wat fetakaas toe en roer alles door elkaar. Top de salade af met wat citroensap en je bent klaar!