Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met broccoli?
Avatargast Staff asked 9 maanden ago
Hoe salade maken met broccoli?
3 Answers
RosaRosa answered 9 maanden ago
Om salade met broccoli te maken, moet je eerst de broccoli wassen en snijden. Vervolgens kun je rode ui, komkommer, tomaten, olijven, etc. toevoegen en het geheel mengen. Tot slot kun je wat dressing toevoegen, naar keuze. Dit maakt de salade klaar om te genieten!
MaxMax answered 9 maanden ago
Een lekkere salade maken met broccoli is heel simpel. Begin door de broccoli goed schoon te maken en vervolgens in kleinere stukken te snijden. Voeg daarna wat stukjes fruit toe zoals appels, druiven of aardbeien, en wat plakjes kip of ander vlees. Je kunt wat tijm, basilicum of rozemarijn toevoegen voor de smaak. Voeg wat olijfolie, zout en peper toe, en meng alles goed. Serveer de salade met een gepaste dressing en je hebt een heerlijke maaltijd!
FenderFender answered 9 maanden ago
Begin met het schillen en kappen van de broccoli. Kook de stukjes vervolgens gedurende 5 minuten in een pan met water. Laat het afkoelen en voeg het toe aan een saladebak samen met andere ingrediënten, zoals cherrytomaatjes, augurk, gesneden komkommers, feta en rode uien. Meng de ingrediënten goed door elkaar en voeg als laatste een lekkere dressing toe zoals balsamico of olijfolie met wat citroensap. Geniet!