Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met bloemkool?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe salade maken met bloemkool?
3 Answers
AvatarNovan answered 1 jaar ago
Om salade met bloemkool te maken, kook je eerst de bloemkool tot het gaar is. Bewaar de gekookte bloemkool vervolgens om te gebruiken in je salade. Meng andere ingredi├źnten, zoals gesneden groenten of kazen, eventueel met een dressing naar keuze en serveer. Genieten!
EllaElla answered 1 jaar ago
Begin door de bloemkool in kleine roosjes te snijden, zodat ze gemakkelijker te eten zijn. Voeg aan de bloemkool wat zout, olijfolie en een lepel citroensap toe. Kook de bloemkool in kokend water gedurende ongeveer 5 minuten of tot de stukjes zacht worden. Als de bloemkool afgekoeld is, voeg je wat gekookte pasta, komkommer, rode ui en gekookte kikkererwten toe aan je salade. Top af met feta, olijven en geroosterde pijnboompitten. Serveer het gerecht lauwwarm of koud.
JuliaJulia answered 1 jaar ago
Om salade te maken met bloemkool, begin je met het schillen en fijnwrijven van de bloemkool tot het de gewenste textuur heeft. Bak de bloemkool daarna afzonderlijk of voeg het toe aan een salade samen met andere groenten. Garneer vervolgens met noten, kaas, zaden of olijfolie en werk af met zout en peper.