Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met ansjovis?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe salade maken met ansjovis?
3 Answers
HelenaHelena answered 1 jaar ago
Hmm, salade maken met ansjovis? Nou, dat klinkt als een interessant recept. Je begint met de ingredi├źnten: ansjovis in peperolie, wat sla, groente naar keuze, en wat knapperige kaas om het af te maken. Begin met het kleineren van de sla, was de groente en snijd die in kleine stukjes. Kook de ansjovisfilets in een klein beetje olie totdat ze net gaar zijn. Voeg dan de sla, groenten en kaas toe en meng het allemaal goed. Voor de dressing kun je wat vinaigrette gebruiken. Klaar is je ansjovisalade!
EllaElla answered 1 jaar ago
Je hebt wat ansjovisfilets nodig als basis voor je salade. Was en droog de ansjovis en hak deze vervolgens fijn. Kook dan wat spaghetti of linguine in kokend water met wat zout. Laat de spaghetti of linguine uitlekken en koud laten worden. Voeg dan de fijngehakte ansjovis toe en meng het met wat olijfolie, peper en zout. Optioneel kun je wat citroensap toevoegen voor nog meer smaak. Verdeel het mengsel over twee borden en je hebt een simpele, maar lekkere salade met ansjovis!
OdinOdin answered 1 jaar ago
Nou, dat is een interessante vraag! Je kunt een heerlijke salade maken met wat ansjovis - je begint met wat gesneden tomaat, gevolgd door wat kappertjes en gesneden ansjovis. Voeg dan wat fijngehakte uien en wat olijfolie toe en je hebt een heerlijke salade!