Bekijk vragenCategory: OverigHoe salade maken met andijvie?
Avatargast Staff asked 9 maanden ago
Hoe salade maken met andijvie?
4 Answers
ManouManou answered 9 maanden ago
Een eenvoudige salade met andijvie te maken, is het verzamelen van wat stukken andijvie, knapperige bladeren bijvoorbeeld of omwikkeld met plasticfolie in de koelkast. Vervolgens kun je wat rode ui en een komkommer toevoegen, samen met een dressing naar keuze. Salade met andijvie is klaar om te eten wanneer alle ingrediënten zijn vermengd.
AaronAaron answered 9 maanden ago
Begin door de andijvie te wassen, te schillen en te snijden. Voeg wat augurken, tomaat, en sla naar keuze toe. Maak een dressing van olijfolie, azijn en kruiden naar smaak. Voeg de dressing toe aan de salade ingrediënten en roer alles goed door elkaar. Garneer met rucola, de andijviebladeren en wat parmezaanse kaas als extra opdruk. Nu is je salade met andijvie klaar om te serveren.
AbbyAbby answered 9 maanden ago
Eerst moet je de andijvie wassen. Vervolgens kun je de andijvie fijnsnijden, of in kleine stukjes gesneden stukjes snijden. Meng vervolgens de andijvie met een mengsel van uw favoriete sla, komkommer, rucola en andere ingrediënten naar keuze. Voeg wat dressing toe, roer het geheel door elkaar en de salade is klaar om te serveren.
FeliciaFelicia answered 9 maanden ago
Andijvie salade maken is super eenvoudig. Begin door de andijvie te wassen en in kleinere stukken te snijden. Voeg wat olie, 2 eetlepels azijn en wat zout toe. Roer het door elkaar en laat het een paar minuten staan. Als je het lekkerder wilt hebben, voeg dan wat peper toe. Serveer de salade direct als je klaar bent.