Hier is hoe je spinazie moet roerbakken: 1. Verhit olie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Voeg knoflook en gember toe en roerbak een paar seconden tot ze geurig zijn. 2. Voeg de spinazie toe en schep om in de olie. Roerbak 2-3 minuten tot de spinazie verwelkt is. 3. Voeg sojasaus en sesamolie naar smaak toe en serveer direct met rijst of noedels.
Om spinazie te roerbakken, verhit je eerst een grote pan of wok op hoog vuur. Voeg dan olie toe aan de pan en draai het om. Doe de spinazie in de pan en bak gedurende 1-2 minuten, onder regelmatig roeren, tot de spinazie verwelkt is. Haal de spinazie dan uit de pan en serveer met je favoriete rijst- of noedelgerecht.
Om spinazie te roerbakken, verhit je wat olie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de spinazie toe en bak deze, onder af en toe roeren, tot ze verwelkt is. Breng op smaak met zout en peper en dien op.