Bekijk vragenCategory: OverigHoe rode kool wokken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe rode kool wokken?
4 Answers
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Rode kool wokken is niet al te moeilijk. Begin door de rode kool te schillen en in dunne plakjes te snijden. Zet vervolgens een pan met een klein beetje olie op het vuur, voeg de plakjes toe en breng de olie aan de kook. Bak de plakjes vervolgens goudbruin en voeg een klein beetje zout en peper toe. Laat de kool vervolgens afkoelen en geniet van je heerlijke rode kool.
DannyDanny answered 1 jaar ago
Rode kool wokken is relatief eenvoudig. Verhit eerst wat olijfolie in een wok en voeg hier vervolgens gehakte knoflook of ui toe. Roer dit samen met de rode kool, en laat het geheel een paar minuten wokken. Voeg eventueel wat kruiden toe, zoals kerriepoeder of paprikapoeder. Wok het geheel zo'n 15 minuten, of totdat de rode kool gaar is.
EvanEvan answered 1 jaar ago
Rode kool is een lekker gerecht om te wokken. Om rode kool te wokken, moet je het eerst koken in gezouten water. Eenmaal gaar, kan het in een wokpan worden gegooid met andere groenten zoals wortelen of uien. Verhit wat olie in de wok en voeg de groenten toe. Roerbak alles een aantal minuten tot de groenten gekookt zijn. Voeg als laatste wat sojasaus toe en serveer het gerecht direct.
FenderFender answered 1 jaar ago
Om rode kool te wokken, snij je de kool in dunne reepjes. Verhit dan een wok of koekenpan met dunne laag olie op hoog vuur. Voeg de kool toe en wok deze gedurende 3 a 4 minuten. Voeg dan peper, zout, mosterd en een klein beetje suiker toe naar smaak, en je rode kool is klaar om te serveren!