Bekijk vragenCategory: OverigHoe rammenas bereiden?
Avatargast Staff asked 11 maanden ago
Hoe rammenas bereiden?
4 Answers
KeesKees answered 11 maanden ago
Eigenlijk is rammenas heel makkelijk te bereiden. Je begint met het schoonmaken van de rammenas, waarna je de stelen kan verwijderen en het blad kan verkleinen. Als je dat gedaan hebt, kun je de rammenas wokken of koken, afhankelijk van het gerecht dat je wilt maken. Als je klaar bent, kun je de rammenas schikken in een salade of als garnituur bij een hoofdmaaltijd.
AbbyAbby answered 11 maanden ago
Rammenas zijn heerlijk en erg gemakkelijk te bereiden. Maal de kruidenmengeling die gebruikt wordt voor de spice-up, in een keukenmachine. Voeg wat olijfolie toe en meng het mengsel samen. Breng wat water aan de kook in een pan en voeg de gekruide olijfolie toe. Laat het mengsel afkoelen en voeg vervolgens de kleingesneden rammenas toe. Laat dit gaar stoven totdat de rammenas gaar is. Serveer de rammenas en geniet!
NaomiNaomi answered 11 maanden ago
Om rammenas te bereiden, kunt u beginnen met de scheuten en de steel te verwijderen. Smelt daarna wat boter of olie in een pan en voeg de stukjes rammenas toe. Bak de rammenas 1-2 minuten, voeg vervolgens de bouillon of bouillontablet toe en laat het vervolgens 5-7 minuten koken. Voeg eventueel bijna aan het einde wat room of traditionele kruiden toe om het geheel af te maken.
CalebCaleb answered 11 maanden ago
Een rammenas bereiden is erg makkelijk! Begin door de rammenas te schillen en in kleine stukjes te snijden. Verwarm vervolgens een kleine hoeveelheid olijfolie in een pan en voeg de stukjes rammenas toe. Bak ze ongeveer 5 minuten aan, voeg vervolgens wat water toe aan de pan en laat alles nogmaals 5-10 minuten sudderen. Als de rammenas gaar is kun je je gerecht op smaak brengen met een lekker kruidenmengsel!