Bekijk vragenCategory: OverigHoe pompoen wokken?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
Hoe pompoen wokken?
3 Answers
KirstenKirsten answered 3 maanden ago
Pompoenen aanwakkeren is een eenvoudige taak die veel gerechten smakelijker kan maken. Om te beginnen, snijd je de pompoen in kleine stukken, zodat ze sneller gaar worden. Verwarm vervolgens een wok of koekenpan op hoog vuur en voeg een paar eetlepels olie toe. Voeg tenslotte de pompoen toe en roerbak deze ongeveer 5-7 minuten of totdat ze gaar zijn. Breng op smaak met peper, zout en andere kruiden naar keuze en geniet van je wokpompoen!
BramBram answered 3 maanden ago
Het is eigenlijk heel eenvoudig om pompoen te wokken. Je kunt het op verschillende manieren doen. Je kunt de pompoen in kleine blokjes snijden en deze dan in wat olie in een pan aanbakken. Uiteraard kun je dan ook extra smaakmakers toevoegen die je lekker vindt. Ook kun je de pompoenblokjes koken. Voeg hier net genoeg water aan toe zodat de pompoen niet gaat aanbranden enLaat de pompoen gaar worden voordat je de pan van het vuur haalt. Dan heb je de perfecte pompoenwok!
CharlieCharlie answered 3 maanden ago
Pompoen wokken is heel makkelijk. Verwarm de olie in een wok of grote hapjespan en voeg de in blokjes gesneden pompoen toe. Bak de pompoen totdat het een knapperige en geurige past, en voeg naar smaak kruiden en zout toe.