Bekijk vragenCategory: Groentenhoe pastinaak snijden?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe pastinaak snijden?
6 Answers
AaronAaron answered 2 jaar ago
Pastinaken kunnen moeilijk te snijden zijn omdat ze rond zijn en een harde buitenkant hebben. Een scherp mes maakt de klus eenvoudiger. Snijd de boven- en onderkant van de pastinaak af, zodat hij plat op de snijplank ligt. Snijd de schil eraf. Snijd de pastinaak in dunne of dikke plakjes, afhankelijk van waar u de pastinaak voor gebruikt.
IsabelIsabel answered 2 jaar ago
-Gebruik een scherp mes. Een bot mes maakt het moeilijker om door de pastinaak te snijden en kan ervoor zorgen dat u uitglijdt en u snijdt. -Snijd de uiteinden van de pastinaak af voordat u hem in kleinere stukken snijdt. Dit zorgt ervoor dat de stukken gelijk zijn. -Als je de pastinaak in dunne plakjes snijdt, kun je een mandoline of keukenmachine gebruiken om het sneller te laten gaan.
IlseIlse answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om pastinaken te snijden, maar de meest gebruikelijke manier is om de boven- en onderkant van de pastinaak af te snijden, zodat hij op zichzelf kan staan. Daarna snijd je de pastinaak doormidden zodat hij twee lange stukken heeft. Tenslotte snijd je elk van die lange stukken in dunne plakjes.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Snijd de boven- en onderkant van de pastinaak af. Schil de schil weg met een dunschiller. Snijd de pastinaak doormidden en vervolgens in dunne reepjes. U kunt hem ook in kleine blokjes snijden.
BellaBella answered 1 jaar ago
Om pastinaken te snijden, schilt u ze eerst en snijdt u ze vervolgens in dunne plakjes. U kunt de plakjes heel laten of in kleinere stukjes snijden.
AdamAdam answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om pastinaken te snijden. Je kunt ze schillen en in kleine stukjes snijden, of je kunt ze heel dun snijden. Een andere mogelijkheid is om ze in dunne reepjes te julienneën.