Boy, what a question! Well, to wok paprika, you'll want to slice it into thin strips and then add it to a wok or a large skillet with a little oil. Once everything is heated up, stir it around until the paprika is softened and cooked through. Enjoy!
Je kunt paprika wokken door ze te snijden in kleine stukjes (of plakken, als je dat lekkerder vindt!). Verwarm je wok op hoog vuur en voeg een klein beetje olie toe om de paprika te bakken. Roerbak af en toe, zodat de paprika rondom gaar wordt. Na enkele minuten zou je paprika lekker zacht moeten zijn!
Om paprika te wokken, moet je eerst de paprika schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Verwarm vervolgens wat olie in een wok en voeg de plakjes toe. Bak de paprika enkele minuten, of totdat ze knapperig zijn naar jouw smaak. Breng op smaak met wat zout en serveer direct.
Ik wok mijn paprika door ze in een koekenpan met olie te bakken. Ik bak ze gedurende een paar minuten tot ze zacht zijn. Afhankelijk van hoe heet je vuur is, kan dit meer of minder tijd in beslag nemen.