Bekijk vragenCategory: Groentenhoe paksoi bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe paksoi bewaren?
7 Answers
CharlieCharlie answered 2 jaar ago
Pak Choi moet worden bewaard in een plastic zak in de koelkast. Het is ongeveer vier dagen houdbaar.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
Paksoi is een soort Chinese kool die tot een week in de koelkast kan worden bewaard. Doe de paksoi in een plastic zak en bewaar hem in de groentelade nadat u de verwelkte bladeren hebt verwijderd.
RachelRachel answered 2 jaar ago
Paksoi is lid van de koolfamilie, en wordt het best bewaard in de koelkast in een plastic zak. Op deze manier is hij ongeveer 2 weken houdbaar. Als je hem wilt invriezen, blancheer hem dan ongeveer 1 minuut in kokend water en koel hem dan snel af in ijswater. Giet het overtollige water af, doe de paksoi dan in een bakje of diepvrieszakje en vries het maximaal 6 maanden in.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Paksoi kan tot drie dagen in de koelkast bewaard worden. Om ze te bewaren wikkel je de bladeren in een vochtige papieren handdoek en doe je ze in een plastic zak. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk lucht uit de zak verwijdert voordat u deze dichtdoet. U kunt de paksoi ook fijnhakken en in een ijsbad leggen. Dit verlengt de levensduur van de groente tot ongeveer vijf dagen.
BellaBella answered 2 jaar ago
Paksoi is een koel gewas en kan van het vroege voorjaar tot het late najaar worden geteeld. Voor de beste resultaten zaai je paksoi zaden direct in de tuin zodra de grond in het voorjaar bewerkt kan worden. Dun paksoi planten uit tot 12 centimeter van elkaar. Of begin binnen 4 tot 6 weken voor de laatste vorstdatum en plant buiten uit wanneer de bodemtemperatuur minstens 45°F bedraagt. Oogst paksoi bladeren door ze 2-3 centimeter boven de grond af te knippen. Regelmatig oogsten stimuleert nieuwe groei. Paksoi kan ook volwassen worden geoogst. Snijd de hele kop van de plant net onder de basis af. Bewaar paksoi in een plastic zak in de koelkast tot 2 weken.
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Wikkel de paksoi in een vochtige papieren handdoek en bewaar het in een plastic zak in de koelkast. Het zou 3-5 dagen vers moeten blijven.
IvanIvan answered 2 jaar ago
Paksoi kan het beste in de koelkast bewaard worden. Bewaar het in een plastic zak en sluit de lucht buiten. In de koelkast is hij 3-5 dagen houdbaar.