Bekijk vragenCategory: VisHoe moet je zalmsalade maken?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

Hoe moet je zalmsalade maken?

2 Answers
RosaRosa answered 1 maand ago

 
 
Er zijn een paar verschillende manieren om zalmsalade te maken. Een optie is om gekookte zalm, mayonaise en fijngehakte selderij of uien te combineren. Dit is een vrij eenvoudige aanpak, maar het kan heel lekker zijn. Een andere optie zou zijn om wat extra smaakmakers aan de mix toe te voegen zoals citroensap, Dijon mosterd, of verse kruiden. U kunt ook iets anders proberen en wat in blokjes gesneden fruit of avocado aan de mix toevoegen voor een unieke twist.
 
Als het gaat om het koken van de zalm voor je salade, heb je een paar verschillende opties. Je kunt de zalm grillen of bakken, of zelfs in de pan bakken.

BramBram answered 1 maand ago

Ingredi├źnten: -1 zalmfilet (zonder vel, ongeveer 6 oz) -1/2 kopje in blokjes gesneden selderij -1/4 kopje in blokjes gesneden rode ui -3 eetlepels mayonaise -1 eetlepel appel cider azijn -1 theelepel Dijon mosterd -zout en zwarte peper naar smaak Aanwijzingen: 1. Verwarm de oven voor op 400 graden F (200 graden C). Vet een bakplaat in met bakspray 2. Leg de zalm op de voorbereide bakplaat en bak 10 minuten, of tot hij gaar is 3.