Bekijk vragenCategory: VisHoe moet je zalmsalade maken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je zalmsalade maken?
6 Answers
RosaRosa answered 2 jaar ago
    Er zijn een paar verschillende manieren om zalmsalade te maken. Een optie is om gekookte zalm, mayonaise en fijngehakte selderij of uien te combineren. Dit is een vrij eenvoudige aanpak, maar het kan heel lekker zijn. Een andere optie zou zijn om wat extra smaakmakers aan de mix toe te voegen zoals citroensap, Dijon mosterd, of verse kruiden. U kunt ook iets anders proberen en wat in blokjes gesneden fruit of avocado aan de mix toevoegen voor een unieke twist.   Als het gaat om het koken van de zalm voor je salade, heb je een paar verschillende opties. Je kunt de zalm grillen of bakken, of zelfs in de pan bakken.
BramBram answered 2 jaar ago
Ingrediënten: -1 zalmfilet (zonder vel, ongeveer 6 oz) -1/2 kopje in blokjes gesneden selderij -1/4 kopje in blokjes gesneden rode ui -3 eetlepels mayonaise -1 eetlepel appel cider azijn -1 theelepel Dijon mosterd -zout en zwarte peper naar smaak Aanwijzingen: 1. Verwarm de oven voor op 400 graden F (200 graden C). Vet een bakplaat in met bakspray 2. Leg de zalm op de voorbereide bakplaat en bak 10 minuten, of tot hij gaar is 3.
NovaNova answered 2 jaar ago
De beste manier om zalmsalade te maken is door de zalm te pocheren in een smaakvolle bouillon en vervolgens te mengen met een dressing op basis van mayo, blokjes selderij en verse kruiden. U kunt ook geroosterde of ingemaakte bieten toevoegen voor kleur en zoetheid, of kappertjes en citroenschil voor een meer hartige smaak.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Zalm salade kan op verschillende manieren worden gemaakt, maar het meest basale recept is gewoon gekookte zalm fijnhakken en mengen met een soort dressing. Veel mensen voegen er graag andere ingrediënten aan toe, zoals blokjes ui, selderij of druiven, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zelfs een broodje zalmsalade maken door het op vers brood te leggen. De beste manier om zalm te bereiden voor salades is door hem te pocheren in een lichte bouillon of door hem heel zachtjes te pocheren in de oven. Zo blijft de zalm vochtig en krijgt hij een lekkere smaak. U kunt elke dressing gebruiken die u lekker vindt, zoals een eenvoudige vinaigrette of dressing op basis van mayo.
HunterHunter answered 1 jaar ago
Ingrediënten: 1 blikje zalm, uitgelekt en in vlokken 1/4 rode ui, in blokjes gesneden 1 selderijstengel, in blokjes gesneden 2 eetlepels gehakte verse peterselie 2 eetlepels mayonaise sap van 1 citroenpartje Instructies Meng in een middelgrote kom de zalm, ui, selderij, peterselie, mayonaise en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Serveer gekoeld.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Ingrediënten: -1 pond zalm, huidloos en ontbeend -1/2 kop in blokjes gesneden selderij -1/4 kopje in blokjes gesneden rode ui -1/4 kopje in blokjes gesneden groene paprika -3 eetlepels mayonaise -2 eetlepels vers citroensap -1 eetlepel bereide mierikswortelsaus, of naar smaak -1 theelepel gedroogd dillekruid, of naar smaak -zout en zwarte peper naar smaak Instructies: Voeg in een grote kom alle ingrediënten samen. Goed mengen. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast voor het opdienen. Breng vlak voor het opdienen op smaak met zout en zwarte peper.