Bekijk vragenCategory: Groentenhoe moet je witte kool marineren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe moet je witte kool marineren?
8 Answers
EllaElla answered 2 jaar ago
Er zijn veel verschillende manieren om witte kool te marineren, maar de meest populaire methoden hebben betrekking op azijn, olie en kruiden. Voor een eenvoudige marinade van azijn en olie, meng je 1/2 kopje azijn (witte of appelcider) met 1/2 kopje plantaardige of canola olie. Voeg de gewenste kruiden toe, zoals zout, peper, knoflookpoeder, etc., en giet het mengsel over de geraspte kool. Laat het minstens een uur staan alvorens op te dienen.
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om witte kool te marineren. Eén manier is om balsamicoazijn, olijfolie, knoflook en zout in een kom te mengen. Voeg dan de kool toe en laat het minstens 30 minuten staan, zodat de smaken zich kunnen vermengen. Een andere optie is om een vinaigrette te maken door rode wijnazijn, Dijon mosterd, honing en olijfolie door elkaar te kloppen. Voeg ook hier de kool aan toe en laat het minstens 30 minuten staan voordat je het serveert.
FenderFender answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om witte kool te marineren. Enkele populaire methoden zijn azijn en olie, zout en peper, of een combinatie van sojasaus, rijstwijnazijn, en sesamolie. Welke ingrediënten je ook kiest, het belangrijkste is dat je de kool gelijkmatig bedekt en minstens 30 minuten laat staan voordat je het serveert. Zo kunnen de smaken goed in de kool trekken en krijgt het een heerlijke smaakboost.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
Er zijn vele manieren om witte kool te marineren. U kunt het mengen met azijn, olie, zout en peper; of gebruik een mengsel van appelciderazijn, uiensap en bruine suiker. Experimenteer met verschillende combinaties om de beste te vinden. Een belangrijk ding om te onthouden is dat hoe langer je de kool in de marinade laat zitten, hoe smaakvoller hij zal zijn. Dus als je de tijd hebt, laat het minstens een uur weken voordat je het serveert.
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Om witte kool te marineren, begint u met het mengen van 1/4 kopje witte azijn, 1/4 kopje plantaardige olie en 2 eetlepels honing in een kom. Voeg vervolgens de versnipperde witte kool toe aan de kom en roer tot het bedekt is met de marinade. Laat de kool minstens 30 minuten in de marinade zitten voor het opdienen.
AliceAlice answered 2 jaar ago
Er zijn vele manieren om witte kool te marineren. Enkele van de meest populaire methoden zijn azijn, olijfolie en zout. Om witte kool te marineren met azijn meng je 1/2 kopje azijn met 1/2 kopje water in een kom. Voeg de versnipperde kool toe aan de kom en roer tot deze bedekt is met het azijnmengsel. Dek de kom af en laat hem minstens een uur staan, zodat de kool alle smaken kan absorberen. Om witte kool te marineren met olijfolie, combineert u 1/4 kopje olijfolie met 1/4 kopje azijn in een kom. Voeg de versnipperde kool toe aan de kom en roer tot het bedekt is met het olijfoliemengsel.
EvanEvan answered 1 jaar ago
witte kool kan op verschillende manieren worden gemarineerd, maar de meest populaire methoden zijn het gebruik van azijn of olijfolie. Voor azijn meng je witte azijn, water, suiker en zout naar smaak in een kom. Snijd de kool in dunne reepjes en voeg ze toe aan de kom. Marineer minstens 30 minuten voor het opdienen. Meng voor de olijfolie olijfolie, citroensap, knoflooktenen en zout naar smaak in een kom. Snijd de kool in dunne reepjes en voeg ze toe aan de kom. Marineer minstens 30 minuten voor het opdienen.
FeliciaFelicia answered 1 jaar ago
Klop in een grote kom 1/4 kopje plantaardige olie, 2 eetlepels witte azijn, 1 eetlepel sojasaus en 1 theelepel suiker door elkaar. Snijd 1 kleine krop witte kool in drieën en snijd elk deel doormidden. Voeg de kool toe aan de kom en schep om. Dek af en zet minstens 2 uur of een nacht in de koelkast.