Bekijk vragenCategory: VleesHoe moet je varkensvlees mals krijgen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je varkensvlees mals krijgen?
4 Answers
DenzelDenzel answered 2 jaar ago
 Varkensvlees is zeer mager en kan droog en taai zijn als het niet goed gaar is. Varkensvlees kan op verschillende manieren zachter worden gemaakt, maar de meest gebruikelijke manier is het te marineren in een mengsel van azijn, olie en kruiden.   Een andere manier om varkensvlees mals te maken is het met een keukenmachine tot kleine stukjes te vermalen. Hierdoor wordt het sneller en gelijkmatiger gaar. U kunt het varkensvlees ook fijnstampen met een hamer of een deegroller om de spiervezels te breken voordat u het braadt.
GijsGijs answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om varkensvlees malser te maken. Eén manier is het vlees met een vleeshamer dun te stampen en het vervolgens te marineren in een mengsel van worcestershiresaus, sojasaus, bruine suiker, dijonmosterd en knoflook. Een andere manier is om met een keukenmachine het varkensvlees in kleine stukjes te malen alvorens het te marineren. Een andere optie is om het varkensvlees in vloeistof te smoren tot het gaar is. Hierdoor worden de eiwitten in het vlees afgebroken en wordt het malser. Tot slot kunt u het varkensvlees ook langzaam op laag vuur garen, zodat het zeer mals en sappig wordt.
IsabelIsabel answered 2 jaar ago
De beste manier om varkensvlees malser te maken is met een vleeshamer. U kunt ook een keukenmachine gebruiken, of zelfs een vork. Maar de gemakkelijkste manier is om een vleeshamer te gebruiken. Door op het vlees te slaan worden de eiwitten afgebroken en als ze weer oprollen, vormen ze kleinere moleculen die uw smaakpapillen gemakkelijker kunnen waarnemen. Dit leidt tot een malser stuk vlees.
EliasElias answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om varkensvlees malser te maken. Een daarvan is het vlees met een vleeshamer dun te stampen voor het koken. Een andere is het varkensvlees 30 minuten tot 1 uur voor het koken te marineren in een zure oplossing zoals citroensap of azijn. En tenslotte kunt u het varkensvlees langzaam koken op laag vuur tot het zeer mals is.