Om rundvlees te bakken heeft u bakolie nodig, zoals plantaardige olie of olijfolie. U hebt ook een koekenpan nodig. Verhit de bakolie op middelhoog vuur in de koekenpan. Doe het rundvlees in de hete olie en bak het ongeveer 3 minuten per kant, of tot het bruin en gaar is.
Bak het vlees aan beide kanten bruin en ga door tot het vlees net gaar is, ongeveer 3-4 minuten per kant. Voeg eventueel wat boter of olie toe om het vlees te bakken. Je kunt ook een beetje zout en peper toevoegen.
Als u rundvlees bakt, wilt u ervoor zorgen dat het gelijkmatig gaar wordt. U kunt dit doen door het vlees dun te stampen zodat het snel en gelijkmatig gaar wordt. Zorg ervoor dat u het vlees voor het bakken kruidt met zout en peper. Verhit in een grote koekenpan wat olie op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het ongeveer 2 minuten per kant of tot het bruin is. Serveer met uw favoriete dipsaus.