Perziken moeten op kamertemperatuur worden bewaard en binnen 2-3 dagen worden gegeten. Als u ze langer wilt bewaren, zet ze dan in de koelkast. In de koelkast zijn ze ongeveer 5-7 dagen houdbaar.
Als u thuiskomt van de kruidenierswinkel, neem dan uw perziken en zet ze zo snel mogelijk in de koelkast. Als u ze niet meteen in de koelkast kunt zetten, doe ze dan in een papieren zak om te voorkomen dat ze bruin worden. In de koelkast zijn ze ongeveer 5 dagen houdbaar.
De beste manier om perziken te bewaren is ze op een koele, droge plaats te bewaren. Als u ze in de koelkast kunt bewaren, is dat nog beter. Perziken zijn meestal een week houdbaar als ze op deze manier worden bewaard.
Verse perziken moeten op kamertemperatuur bewaard worden, en zijn ongeveer twee dagen houdbaar. Als u ze in de koelkast wilt bewaren, doe ze dan in een geperforeerde zak zodat ze wat luchtcirculatie krijgen. Zo zijn ze tot vier dagen houdbaar.
Perziken moeten bij kamertemperatuur worden bewaard. Bij kamertemperatuur worden de natuurlijke suikers in de perzik langzaam omgezet in glycolytische gistingsproducten, waardoor de perzik een iets zoetere smaak krijgt en ook geuriger wordt. Het nadeel is dat de perzik door dit proces ook sneller bederft. Als u perziken langer wilt bewaren, kunt u ze in de koelkast leggen. De koude temperaturen zullen de omzetting van suiker in glycolytische gistingsproducten vertragen, en dit zal voorkomen dat de perzik zo snel bederft. De koude temperaturen zullen echter ook de zoetheid en de geur van het fruit verminderen.
Perziken moeten bij kamertemperatuur worden bewaard. Als u de houdbaarheid van perziken wilt verlengen, kunt u ze in de koelkast bewaren. Maar bij koude temperaturen zal het fruit zijn smaak en zoetheid verliezen.