Bekijk vragenCategory: KaasHoe moet je mozzarella bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je mozzarella bewaren?
7 Answers
RachelRachel answered 2 jaar ago
Verse mozzarella, die meestal in water wordt verpakt, moet in de koelkast worden bewaard en binnen een paar dagen worden gebruikt. Als u het niet meteen gaat eten, kunt u het tot een week in de koelkast bewaren. Als u een restje verse mozzarella over hebt, kunt u het in blokjes of plakjes snijden en in een luchtdichte verpakking doen. Dan kun je het tot twee maanden invriezen. Als je het wilt gebruiken, laat je de kaas een nachtje langzaam ontdooien in de koelkast.
KeesKees answered 2 jaar ago
Verse mozzarella moet in water bewaard worden. Ververs het water elke dag en bewaar het in de koelkast. Het is maximaal een week houdbaar. Als u het langer wilt bewaren, kunt u het invriezen. Zorg er wel voor dat je hem voor gebruik helemaal ontdooit.
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
Verse mozzarella moet in de originele verpakking bewaard worden. De verpakking moet in het koudste deel van de koelkast worden gelegd, meestal de onderste lade. Hij is ongeveer 5 dagen houdbaar. Als u het wilt invriezen, wikkel het dan strak in plasticfolie en doe het in een diepvrieszak. Het blijft tot 2 maanden goed.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Mozzarella moet in de originele verpakking in de koelkast bewaard worden. Hij is ongeveer een week houdbaar. Als u het niet binnen een week opeet, kunt u mozzarella invriezen. In de vriezer is hij ongeveer twee maanden houdbaar. Zorg er wel voor dat je hem goed ontdooit voordat je hem opeet, zodat de kaas niet te zacht of waterig wordt.
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Mozzarella moet worden bewaard in de koelkast in een afgesloten verpakking. Het is maximaal een week houdbaar.
EliasElias answered 1 jaar ago
Verse mozzarella moet strak in plastic worden verpakt en in de koelkast worden bewaard. Hij blijft ongeveer een week vers. Als je niet de hele verpakking mozzarella in één keer opeet, kun je hem het beste in kleinere stukken snijden en in een afgesloten bakje of zakje in de koelkast bewaren. Mozzarella kan ook 2-3 maanden worden ingevroren.
KateKate answered 1 jaar ago
Verse mozzarella moet in de koelkast bewaard worden in een goed afgesloten verpakking. Hij is ongeveer 5-7 dagen houdbaar.