U kunt kokosmelk verdikken door een verdikkingsmiddel toe te voegen, zoals maïzena, arrowrootpoeder of xanthaangom. Als je maïzena gebruikt, meng dan 2 eetlepels maïzena met 1/4 kopje water in een kleine kom. Roer tot de maïzena volledig is opgelost en giet het dan in de pan. Als je arrowroot poeder gebruikt, meng dan 2 eetlepels arrowroot poeder met 1/4 kopje water in een kleine kom. Roer tot het arrowrootpoeder volledig is opgelost en giet het dan in de steelpan.
U kunt kokosmelk indikken door een zetmeel toe te voegen, zoals arrowroot of maïzena. Meng 1 eetlepel zetmeel met 2 eetlepels water en roer het door de hete kokosmelk. Breng aan de kook en kook gedurende 1 minuut tot het ingedikt is.
Om kokosmelk in te dikken kun je een verdikkingsmiddel toevoegen zoals agar agar, maizena, arrowroot starch, of xanthaangom. Een andere optie is om de hoeveelheid vloeistof in het recept te verminderen door het te laten sudderen tot het dikker wordt.
Om kokosmelk in te dikken kunt u een verdikkingsmiddel zoals maïzena of arrowroot poeder toevoegen. Combineer 1 eetlepel van het verdikkingsmiddel met 1/4 kopje water in een kleine kom en roer tot het verdikkingsmiddel is opgelost. Voeg het mengsel toe aan de kokosmelk en roer voorzichtig om het te combineren. Verhit op middelhoog vuur tot het heet en borrelend is, en kook dan nog 1 tot 2 minuten tot het ingedikt is.
U kunt kokosmelk dikker maken door een verdikkingsmiddel toe te voegen, zoals maïzena of arrowrootpoeder. Je kunt ook een blender gebruiken om een dikkere consistentie te krijgen.
Om kokosmelk in te dikken kun je wat maïzena of arrowroot poeder toevoegen. Meng een beetje zetmeel met wat koud water en roer het door de kokende kokosmelk. Het mengsel zal indikken als het kookt.
U kunt kokosmelk indikken door een zetmeel toe te voegen, zoals arrowroot of maïzena. Je kunt ook xanthaangom of guarpitmeel gebruiken. Zetmeel is een verdikkingsmiddel dat plantaardig en glutenvrij is. Het kan worden gebruikt om sauzen, soepen en puddingen in te dikken. Gemengd met een kleine hoeveelheid vloeistof vormt het een gladde gel die kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel in plaats van traditionele verdikkingsmiddelen zoals bloem of maïzena.