Bekijk vragenCategory: FruitHoe moet je kersen ontpitten?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

Hoe moet je kersen ontpitten?

4 Answers
IlseIlse answered 1 maand ago

Sommige mensen vinden het lekker om kersen te ontpitten met een eetstokje of een satéprikker. Anderen gebruiken hun vingers. U kunt ook een kersenontpitter kopen als u het werk gemakkelijker wilt maken. Leg de kers op de ontpitter, druk de plunjer naar beneden en de pit springt er zo uit.

LotteLotte answered 1 maand ago

Er zijn een paar manieren om kersen te ontpitten. Eén manier is om een rietje te gebruiken. Steek het rietje in de kers, en draai de kers terwijl je het rietje omhoog trekt. De pit komt er dan met het steeltje uit. Een andere manier is om een eetstokje of satéprikker te gebruiken. Snijd de bovenkant van de kers af en maak een klein sneetje in de zijkant van de kers. Steek het eetstokje of de spies erin en draai/trek de pit eruit. Een derde manier is om uw vingers te gebruiken. Snijd de top van de kers af en maak een klein sneetje in de zijkant van de kers. Draai hem zo dat één helft loskomt (de pit zit nog aan één helft vast).

FloortjeFloortje answered 3 dagen ago

pitten verwijderd, steeltje eraan: Kersen kunnen tot twee weken in de koelkast bewaard worden. Om ze te bewaren verwijdert u de steeltjes en pitten en legt u ze in een enkele laag op een bord of in een bak. Dek ze af met plasticfolie of doe ze in een zak met rits en vries ze in tot zes maanden. pitten verwijderd, steel eraf: Kersen kunnen tot twee weken in de koelkast worden bewaard. Verwijder de steeltjes en pitten en leg ze in een enkele laag op een bord of in een bak. Dek ze af met plasticfolie of doe ze in een zak met ritssluiting en vries ze maximaal zes maanden in.

EliasElias answered 2 dagen ago

pitten verwijderd, steeltje eraan: Kersen kunnen tot twee weken in de koelkast bewaard worden. Om ze te bewaren verwijdert u de steeltjes en pitten en legt u ze in een enkele laag op een bord of in een bak. Dek ze af met plasticfolie of doe ze in een zak met rits en vries ze in tot zes maanden. pitten verwijderd, steel eraf: Kersen kunnen tot twee weken in de koelkast worden bewaard. Verwijder de steeltjes en pitten en leg ze in een enkele laag op een bord of in een bak. Dek ze af met plasticfolie of doe ze in een zak met ritssluiting en vries ze maximaal zes maanden in.