Bekijk vragenCategory: KaasHoe moet je geitenkaas met spek bakken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je geitenkaas met spek bakken?
4 Answers
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Verwarm de oven voor op 375 graden F. Vet een ovenschaal in met boter. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes en omwikkel elk blokje met een half plakje spek. Zet het spek eventueel vast met een tandenstoker. Leg de kaas in de ovenschaal en bak 15-20 minuten of tot het spek knapperig is.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. 2. Snijd het spek in kleine stukjes en bak het in een koekenpan op matig vuur tot het knapperig is. Haal het van het vuur en zet het opzij om af te koelen. 3. Meng in een kom de geitenkaas, het spek en de peterselie tot een goed mengsel. 4. Doe het mengsel in een ovenschaal en bak het 15 minuten in de voorverwarmde oven of tot het goudbruin van kleur is.
OwenOwen answered 2 jaar ago
Verwarm de oven voor op 375 graden F. Wikkel voorzichtig een plakje spek om elk geitenkaasballetje. Leg de geitenkaasballetjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten of tot het spek knapperig is.
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
Verwarm de oven voor op 300 graden F. Snijd de geitenkaas in kleine stukjes, en wikkel elk stukje in een plakje spek. Zet het spek vast met een tandenstoker, en leg de geitenkaas op een bakplaat. Bak 15-20 minuten, of tot de kaas gesmolten en het spek knapperig is.