Bekijk vragenCategory: FruitHoe moet je een sinaasappel snijden?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe moet je een sinaasappel snijden?
7 Answers
DannyDanny answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een sinaasappel te snijden, maar de meest gebruikelijke manier is om de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat hij rechtop kan staan op een snijplank. Vervolgens snij je de schil in lange repen af, waarbij je de natuurlijke rondingen van de vrucht volgt.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Sommige mensen snijden graag de boven- en onderkant van de sinaasappel af, zodat hij plat op een snijvlak ligt. Anderen maken graag een klein sneetje in de schil aan de boven- en onderkant van de sinaasappel en wrikken de schil dan met hun vingers open om hem te verwijderen. Ik snijd meestal beide uiteinden van een sinaasappel af, zodat hij makkelijker vast te houden is, snijd hem dan in de breedte doormidden en verwijder de partjes met mijn vingers. Je kunt ook een schilmesje gebruiken om elk stukje af te snijden als je geen wit merg op je plakjes wilt.
AdamAdam answered 1 jaar ago
Begin met het afsnijden van de steel en de bloesem van de sinaasappel. Snijd hem vervolgens kruislings doormidden. Snijd ten slotte elke helft van de sinaasappel in dunne partjes. Als je een visuele gids nodig hebt, bekijk dan deze video: Hoe snijd je een sinaasappel doormidden zonder het te verknoeien | VIDEOS | WonderHowTo. Sommige mensen pellen de sinaasappels graag voordat ze in partjes worden gesneden, maar ik vind dat het veel gemakkelijker gaat als je de schil erop laat zitten. De schil houdt alle partjes bij elkaar tijdens het snijden.
IanIan answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een sinaasappel te snijden. Eén manier is om gewoon de bovenkant en de onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat hij rechtop op een snijplank kan staan. Gebruik vervolgens een scherp mes om de schil weg te snijden, waarbij u de contouren van de vrucht volgt. gooi de schil weg.
GigiGigi answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een sinaasappel te snijden. Eén manier is om de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat je een plat oppervlak hebt om mee te werken. Snijd vervolgens de schil in reepjes en gooi het witte merg weg. Tot slot snijdt u de sinaasappels in hapklare stukken. Een andere manier om een sinaasappel te snijden is hem kruislings doormidden te snijden en dan met een schilmesje of lepel de partjes uit elke helft te halen.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Er zijn vele manieren om een sinaasappel te snijden. Hier is één manier: 1. Snij een uiteinde van de sinaasappel af zodat je een plat oppervlak hebt om mee te werken. 2. Gebruik een scherp mes om de schil en het witte merg weg te snijden, waarbij u de contouren van de vrucht van boven naar beneden volgt. Probeer zoveel mogelijk van het merg te verwijderen, maar maak je geen zorgen als er wat overblijft. 3. Snijd de sinaasappels in dunne rondjes. Je kunt ze zo dik of dun maken als je wilt, maar ik ga meestal voor ongeveer 1/4 inch dikte. 4. Als je wilt, kun je elk rondje nog een keer doormidden snijden om kleine partjes te maken.
OwenOwen answered 1 jaar ago
Er zijn vele manieren om een sinaasappel te snijden, maar de meest populaire manier is om de bovenkant eraf te snijden en de sinaasappel vervolgens doormidden te snijden. U kunt dan de partjes verwijderen door ertussen te snijden en het sap eruit te zuigen.