Bekijk vragenCategory: FruitHoe moet je een sinaasappel pellen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe moet je een sinaasappel pellen?
8 Answers
DaphneDaphne answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een sinaasappel te schillen, maar de beste manier is om met een scherp mes de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat je twee platte vlakken hebt. Vervolgens snijdt u de schil van de sinaasappel in repen af, waarbij u de contouren van de vrucht volgt. Snijd tot slot elk segment van de sinaasappel tussen de vliezen uit.
EliasElias answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om een sinaasappel te schillen, maar de meest gebruikelijke manier is om de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat hij rechtop kan staan. Snijd vervolgens met een schilmesje de schil van de sinaasappel in reepjes. Snijd ten slotte elk segment van de sinaasappel uit door tussen het vlies en het vruchtvlees te snijden.
GeorgeGeorge answered 1 jaar ago
De beste manier om een sinaasappel te schillen is door de bovenkant eraf te snijden en dan de onderkant eraf te snijden. Vervolgens houdt u de sinaasappel in één hand en gebruikt u uw duim om de schil eraf te halen. U kunt ook een schilmesje gebruiken om de schil eraf te snijden.
HannaHanna answered 1 jaar ago
De beste manier om een sinaasappel te schillen is door de bovenkant eraf te snijden en dan de onderkant eraf te snijden. Vervolgens houdt u de sinaasappel in één hand en gebruikt u uw duim om de schil eraf te halen. U kunt ook een schilmesje gebruiken om de schil eraf te snijden.
CalebCaleb answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om een sinaasappel te schillen. Eén manier is om de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat hij rechtop op een snijplank kan staan. Dan gebruik je een scherp mes om de schil weg te snijden, waarbij je de contouren van de vrucht volgt. Snijd ten slotte het resterende witte merg weg en gooi het weg. Een andere manier om een sinaasappel te schillen is door de zijkanten van de sinaasappel af te snijden, zodat je twee platte vlakken hebt. Gebruik vervolgens uw vingers om de schil open te wrikken en gooi deze weg. Snijd ten slotte het resterende witte merg eraf en gooi het weg.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Er zijn drie manieren om een sinaasappel te schillen. De eerste is om de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden zodat hij plat op een oppervlak ligt, en dan de schil en het merg in reepjes weg te snijden. De tweede is de boven- en onderkant van de sinaasappel afsnijden en in de lengte doorsnijden, waarna de partjes worden verwijderd door ze van het witte vlies af te schillen. De derde is om een uiteinde van de sinaasappel af te snijden, in de lengte door te snijden, de sinaasappel in de hand te houden zoals bij een grapefruit en met duim en vingers de schil eraf te halen.
CharlieCharlie answered 1 jaar ago
De beste manier om een sinaasappel te schillen is om de boven- en onderkant eraf te snijden zodat hij op zichzelf kan staan, en dan de schil van boven naar beneden af te snijden. Je kunt ook gewoon de schil rond de sinaasappel afsnijden en hem dan doormidden snijden zoals je bij een grapefruit zou doen.
EllaElla answered 1 jaar ago
Er zijn verschillende manieren om een sinaasappel te schillen. Eén manier is om de boven- en onderkant van de sinaasappel af te snijden, zodat hij op een vlakke ondergrond staat. Vervolgens snijdt u de schil en het witte merg in repen weg, waarbij u de contouren van de vrucht volgt. Snijd tenslotte partjes uit de sinaasappel door langs de vliezen binnenin te snijden.