Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe moet je een magnetron opwarmen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je een magnetron opwarmen?
3 Answers
ManouManou answered 2 jaar ago
Sommige mensen zetten een kom water in de magnetron om het op te warmen. Het water zal gaan koken en stoom creëren, waardoor het omringende voedsel wordt opgewarmd. Een andere manier om een magnetron op te warmen is door een glazen schaal te gebruiken met wat azijn en water erin. De microgolven kaatsen terug op het metalen deksel en weerkaatsen in de schaal, waardoor de azijn en het water worden verwarmd.
RosaRosa answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een magnetron op te warmen. Eén manier is om een kom met water te vullen en die in de magnetron te zetten. Plaats vervolgens het voedsel dat u wilt opwarmen in de kom met water. Een andere manier is om een magnetroncontainer te gebruiken die gevuld is met voedsel. Tot slot kunt u voedsel opwarmen door het in waspapier of papieren handdoeken te wikkelen.
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Het beste is om een magnetron op te warmen door iets op te warmen! Maar serieus, er zijn een paar dingen die u kunt doen. Een daarvan is een keramische of glazen kom met water te vullen en deze in de magnetron te plaatsen. Dit creëert een laagje stoom dat helpt de binnenkant van de oven op te warmen. Een andere truc is om een vochtige handdoek te leggen over het voedsel dat u aan het opwarmen bent. Het vocht in de handdoek helpt bij het opwarmen van het voedsel. Tot slot kunt u altijd Old Faithful gebruiken - de timer van uw magnetron! Stel hem in voor een bepaalde tijd en druk op start.