Bekijk vragenCategory: FruitHoe moet je druiven bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je druiven bewaren?
5 Answers
OdinOdin answered 2 jaar ago
Druiven kunnen twee tot drie dagen op kamertemperatuur worden bewaard. Als je ze langer wilt bewaren, leg ze dan in de koelkast. In de koelkast zijn ze tot twee weken houdbaar.   Als je druiven wilt invriezen, was en droog ze dan eerst. Leg ze dan in een enkele laag op een bakplaat en vries ze een nacht in. Zodra ze bevroren zijn, doe je ze in een plastic zak of bakje en bewaar je ze in de vriezer. Ze zijn dan ongeveer zes maanden houdbaar.
EvanEvan answered 2 jaar ago
Druiven kunnen worden bewaard in een groentelade in de koelkast of bij koele kamertemperatuur. Bewaar druiven niet in een plastic zak om te voorkomen dat ze nat en beschimmeld worden. Doe ze in plaats daarvan in een papieren zak of laat ze op het aanrecht liggen. Als je druiven gaat invriezen, was en steel ze dan eerst, leg ze in een enkele laag op een bakplaat en vries ze een nacht in. Zodra ze bevroren zijn, doe je de druiven over in een hersluitbare plastic zak en doe je ze terug in de vriezer. Wanneer u klaar bent om ze te eten, haalt u er zoveel uit als u nodig hebt en laat u ze bij kamertemperatuur ontdooien.
MirteMirte answered 2 jaar ago
Druiven moeten worden bewaard in een bruine papieren zak in de koelkast. De koelkast is de beste plaats om druiven te bewaren, en door ze in een bruine papieren zak te doen blijven ze langer vers. Als je druiven wilt invriezen, doe ze dan eerst in een plastic zak en vries ze dan in.
CharlieCharlie answered 2 jaar ago
Druiven moeten in een bakje in de koelkast bewaard worden. Haal ze ongeveer 30 minuten voor het eten uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen. Zo komt hun zoetheid en smaak beter tot zijn recht.
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Druiven moeten op een koele, droge plaats worden bewaard. Een koelkast is ideaal, maar als je die niet hebt, bewaar ze dan in een kast. Bewaar ze niet in de vriezer, anders worden ze pap.