Bekijk vragenCategory: KaasHoe moet je camembert opwarmen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je camembert opwarmen?
7 Answers
GigiGigi answered 2 jaar ago
Om camembert opnieuw te verwarmen, kan je hem ofwel in de oven ofwel in de microgolfoven plaatsen. Als u camembert in de oven opwarmt, verwarmt u de oven voor op 350 graden Fahrenheit voordat u de kaas erin legt. Bak de kaas vervolgens ongeveer 10 minuten of tot hij gesmolten en bruisend is. Als u de camembert in de magnetron opwarmt, doet u hem in een magnetronschaaltje en verwarmt u hem 15-20 seconden op hoog vuur of tot hij gesmolten en bruisend is.
BramBram answered 2 jaar ago
Camembert is een zachte kaas en moet heel voorzichtig worden opgewarmd om zijn romigheid niet te verliezen. De beste manier om dit te doen is om de kaas in een kleine ovenschaal te leggen, en die schaal vervolgens in een grotere ovenschaal te plaatsen die half gevuld is met warm water. Plaats het geheel in een op ongeveer 300 graden voorverwarmde oven, en laat het ongeveer 10-15 minuten verwarmen, of tot de kaas gesmolten en bubbelend is. U kunt ook een magnetron gebruiken op laag vermogen (50%), maar pas op dat u de kaas niet oververhit, anders wordt hij droog en taai.
FenderFender answered 2 jaar ago
Camembert is een zachte kaas en mag niet opnieuw worden opgewarmd. Hij kan tot 2 weken in de koelkast bewaard worden.
KeesKees answered 2 jaar ago
U moet camembert opnieuw opwarmen door hem op kamertemperatuur te brengen en vervolgens in een lage oven te plaatsen (200-250 graden Fahrenheit). Zo wordt de kaas warm zonder dat hij vettig of rubberachtig wordt.
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
De beste manier om camembert opnieuw te verwarmen is in de oven. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit en leg de kaas op een bakplaat. Bak gedurende 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten en bruisend is. Als je de camembert in de magnetron wilt doen, doe hem dan in een magnetronschaal en laat hem 30 seconden tot 1 minuut bakken, afhankelijk van het vermogen van je magnetron. Pas op dat je de kaas niet te gaar maakt, want dan wordt hij rubberachtig en onaangenaam.
IvanIvan answered 2 jaar ago
De beste manier om camembert opnieuw te verwarmen is door hem in een ovenschaal te leggen en hem ongeveer 10 minuten te bakken op 375 graden Fahrenheit of tot de kaas gesmolten en bubbelend is.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
De beste manier om camembert opnieuw te verwarmen is door hem in een ovenschaal te leggen en hem ongeveer 10 minuten te bakken op 350 graden Fahrenheit.