Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe moet je bestek vasthouden?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

Hoe moet je bestek vasthouden?

4 Answers
FenderFender answered 1 maand ago

Er is niet één juiste manier om bestek vast te houden, en verschillende mensen kunnen verschillende voorkeuren hebben. Een gebruikelijke manier om een vork vast te houden is de vork met de tanden naar beneden in de linkerhand houden en de rechterhand gebruiken om het voedsel op de vork te duwen, of de vork met de tanden omhoog in de rechterhand houden en de linkerhand gebruiken om het voedsel op de vork te leiden. Bij het snijden van voedsel met een mes, wordt het meestal in de rechterhand gehouden met de wijsvinger uitgestrekt langs de bovenkant van het lemmet.

BrittBritt answered 1 maand ago

Er zijn een paar verschillende manieren om bestek vast te houden, en het hangt er echt vanaf waarvoor je het gebruikt.

IvanIvan answered 1 maand ago

 
 
Er zijn verschillende manieren om bestek vast te houden, en het hangt er echt vanaf wat voor jou prettig voelt. Het belangrijkste is dat u het bestek vasthoudt op een manier die veilig aanvoelt, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het uit uw hand glijdt.
 
De eerste methode is om de vork in uw dominante hand te houden, en het mes in uw niet-dominante hand. Leg de vork met de tanden naar beneden op het bord, en neem het handvat in uw vuist vast met uw duim achter de tanden. Plaats vervolgens het mes tegen de zijkant van de vork, en houd het vast met uw vingers achter het lemmet.

NovaNova answered 1 maand ago

 De juiste manier om bestek vast te houden is met de duim en de eerste twee vingers. De derde vinger moet onder de hand worden gekruld voor steun, en de vierde vinger moet bovenop de hand rusten.