Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe moet je bestek leggen als je klaar bent?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je bestek leggen als je klaar bent?
4 Answers
OwenOwen answered 2 jaar ago
de gangbare manier is om de vorken links te zetten met de lemmeten naar binnen en de messen rechts met de lemmeten naar buiten, maar bij sommige moderne opstellingen (sinds 1950) liggen de messen links, omdat dit rustiger wordt gevonden. Nieuwere gereedschappen zoals lepels worden meestal horizontaal boven de messen en vorken geplaatst.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
De juiste manier om je bestek neer te leggen als je klaar bent met eten is om het mes en de vork naast elkaar op het bord te leggen, met het lemmet van het mes in de richting van de vork. Het handvat van het mes moet naar rechts wijzen, en de vork moet met de tanden naar boven liggen. Als er een dessertlepel of -vork aanwezig is, moeten deze boven het mes en de vork worden geplaatst, evenwijdig aan elkaar.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Als je klaar bent met je bestek, leg je het op het bord in de volgorde waarin het gebruikt is. Het mes komt aan de rechterkant van het bord en de vork aan de linkerkant van het bord. Als u een soeplepel hebt, legt u die in de linkerbovenhoek van het bord. Als u een dessertlepel of -vork heeft, ligt die rechtsboven op het bord.
EliasElias answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om bestek neer te leggen als je klaar bent, maar de meest gebruikelijke manier is om het mes linksboven op het bord te leggen, met de vork naar beneden in de richting van het bord. De lepel wordt meestal rechts van de vork geplaatst.