Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe moet je bestek leggen als je klaar bent?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je bestek leggen als je klaar bent?
5 Answers
AaronAaron answered 2 jaar ago
Als je klaar bent, gaan het mes en de vork aan de rechterkant van het bord, met de tanden van de vork naar beneden en naar links wijzend. Het mes komt rechts van de vork. De lepel gaat naar de linkerkant van het bord.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Als je klaar bent, leg je het mes rechts op het bord en de vork links. De tanden van de vork moeten naar boven wijzen.
MilasMilas answered 1 jaar ago
Als u klaar bent met uw bestek, is het aan te bevelen om mes en vork evenwijdig aan elkaar te plaatsen, met de punten van het bestek naar binnen gericht in de richting van uw bord.
JuliaJulia answered 1 jaar ago
Er is geen goede of verkeerde manier om bestek neer te leggen als u klaar bent, zolang het maar georganiseerd is en gemakkelijk toegankelijk. Sommige mensen leggen de handvatten van de messen en vorken liever op één lijn met de rand van de tafel, terwijl anderen ze liever parallel aan de rand van de tafel hebben. Het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur.
DaphneDaphne answered 1 jaar ago
Er zijn twee manieren waarop mensen hun bestek neerleggen als ze klaar zijn met eten. De ene manier is om vork en mes dwars op het bord te leggen, met de tanden van de vork naar beneden en het lemmet van het mes naar de rand van het bord. De andere manier is om ze parallel aan elkaar te leggen aan weerszijden van het bord, met de tanden van de vork naar boven en het lemmet van het mes naar buiten. Er is geen goed of fout antwoord - het hangt gewoon af van waar u zich prettig bij voelt.