Bekijk vragenCategory: FruitHoe moet je ananas schoonmaken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe moet je ananas schoonmaken?
6 Answers
EllaElla answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om ananas schoon te maken. Eén manier is om de boven- en onderkant van de vrucht af te snijden en dan de schil eraf te snijden. Een andere manier is om de boven- en onderkant van de vrucht af te snijden, hem dan op een uiteinde te zetten en de schil eraf te snijden. De derde manier is om de vrucht te schillen zoals een appel.
ChristinaChristina answered 2 jaar ago
Om een ananas schoon te maken, snijdt u eerst de boven- en onderkant van de vrucht af, zodat deze rechtop kan staan. Gebruik vervolgens een scherp mes om de schil te verwijderen, waarbij u erop let niet te diep in het vruchtvlees te snijden.
IsabelIsabel answered 2 jaar ago
Om een ananas schoon te maken, snijdt u eerst de boven- en onderkant eraf. Snijd de schil van de vrucht en zorg ervoor dat u alle bruine stekels verwijdert. Snijd tenslotte de vrucht in kleine hapklare stukjes.
EvanEvan answered 2 jaar ago
De gemakkelijkste manier om een ananas schoon te maken is door de boven- en onderkant eraf te snijden, hem dan op één kant te zetten en de schil weg te snijden. U kunt dit ook in een spiraalvorm doen als u wilt. Tot slot snijdt u de vrucht in stukken.
KeesKees answered 2 jaar ago
Om een ananas schoon te maken, snijdt u eerst de boven- en onderkant eraf met een scherp mes. Zet de ananas rechtop en snijd de schil eraf, waarbij u ervoor zorgt dat u alle stekels verwijdert. Snijd de ananas in vieren en verwijder de kern. Snijd tot slot de ananas in dunne stukjes.
RosaRosa answered 2 jaar ago
Om een ananas schoon te maken, snijdt u eerst de boven- en onderkant van de vrucht af, zodat deze plat op een snijplank kan staan. Gebruik vervolgens een scherp mes om de schil weg te snijden en zorg ervoor dat u alle stekels verwijdert. Snijd de ananas ten slotte in kwarten of kleinere stukken, afhankelijk van de gewenste grootte.