Bekijk vragenCategory: ReceptenHoe moet ik ravioli klaarmaken?
Avatargast Staff asked 2 maanden ago

Hoe moet ik ravioli klaarmaken?

3 Answers
CharlieCharlie answered 1 maand ago

Er zijn veel manieren om ravioli te bereiden, maar de meest populaire manier is om ze te koken in gezouten water. Zodra ze boven komen drijven, zijn ze klaar om te worden geserveerd met uw favoriete saus. U kunt ze ook in de pan bakken of in de oven.

OdinOdin answered 1 maand ago

Er zijn veel manieren om ravioli te bereiden, maar een van de meest populaire methoden is om ze te koken in een pan met kokend water. Als ze gaar zijn, kunt u ze sausen met uw favoriete tomaten- of vleessaus. Sommige mensen vinden het ook lekker om ravioli in een pan met boter of olijfolie te bakken tot ze knapperig zijn.

GijsGijs answered 1 maand ago

De sleutel tot het bereiden van ravioli is ervoor te zorgen dat het pastadeeg dun genoeg is en dat de vulling niet te nat is.
 
Bestuif een werkvlak met een beetje bloem en rol het pastadeeg uit tot het heel dun is – minder dan 1/8 inch dik. Snijd het deeg in vierkantjes van 3 inch en leg een theelepel vulling in het midden van elk vierkantje. Maak de randen van elk vierkant nat met water en vouw ze om tot een driehoek. Plooi de randen met een vork om de vulling goed in te sluiten.
 
Breng om te koken een grote pan met gezouten water aan de kook en voeg de ravioli toe. Laat 2-3 minuten koken of tot ze boven komen drijven.