Bekijk vragenCategory: GroentenHoe moet ik paksoi wokken?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
Hoe moet ik paksoi wokken?
3 Answers
RachelRachel answered 2 maanden ago
Pak choi (ook bekend als bok choy) is een heerlijke en voedzame groente die op vele manieren bereid kan worden. Een van onze favoriete methoden is het wokken van paksoi. Zo doe je dat: 1. Verhit wat olie in een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur. 2. Voeg de paksoi toe en roerbak 2-3 minuten, of tot hij zacht begint te worden. 3. Voeg een scheutje sojasaus of andere Aziatische saus toe en roerbak nog een minuut of twee tot de paksoi gaar is. Serveer onmiddellijk met uw favoriete bijgerechten.
OdinOdin answered 2 maanden ago
Paksoi is een heerlijke en gezonde groente die op verschillende manieren gekookt kan worden. Een van de eenvoudigste methoden is het roerbakken. Om paksoi te wokken, spoel je hem eerst af onder koud water en dep je hem droog met een papieren handdoek. Snijd de wortel en de bruine of verlepte bladeren eraf en snijd de paksoi in dunne reepjes. Verhit wat olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur, voeg de paksoi toe en roerbak 2-3 minuten tot hij gaar maar nog steeds knapperig is. Serveer onmiddellijk met uw favoriete dipsaus.
HelenaHelena answered 2 dagen ago
De eerste stap is om de paksoi doormidden te snijden en vervolgens de taaie middenstengel te verwijderen. Verhit vervolgens wat olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur en voeg de paksoi toe. Roerbak 2-3 minuten tot de paksoi een lichte witachtige kleur begint te krijgen, voeg dan een eetlepel water toe en dek af met een deksel. Zet het vuur lager en laat nog 3 minuten koken.