Bekijk vragenCategory: Groentenhoe mais op bbq leggen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe mais op bbq leggen?
7 Answers
EliasElias answered 2 jaar ago
Ik zet hem altijd gewoon op het rooster en draai hem af en toe.
FenderFender answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om maïs op de BBQ te leggen. Eén manier is om de schil en de zijde te verwijderen en de maïs direct op de grill te leggen. Een andere manier is om de maïs met schil en zijde op het rooster te leggen en dan af te dekken met een aluminiumfolie pakketje. De laatste manier is om de kaf en de zijde te verwijderen en de maïs 30 minuten in water te laten weken. Na het weken wikkelt u elke maïskolf in aluminiumfolie, en grilt u ze ongeveer 20 minuten.
AdamAdam answered 2 jaar ago
Door maïs op de BBQ te leggen kun je een heerlijk bijgerecht toevoegen aan je barbecue menu. Eerst moet u de maïs schudden en alle zijde verwijderen. Laat de maïs 30 minuten in koud water weken. Ten derde, leg de maïs op de grill en draai om de 5 minuten of zo. Ten vierde, als de maïs aan alle kanten verkoold is, is hij klaar. Ten vijfde, serveer met boter en/of zout.
JackJack answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om maïs op de BBQ te leggen. U kunt de maïs schudden en direct op het rooster leggen, u kunt de maïs in aluminiumfolie wikkelen met boter of margarine en kruiden, of u kunt een BBQ-mandje gebruiken. Als je verse maïs gebruikt, hak je ze uit en verwijder je de zijde. Als u bevroren maïs gebruikt, laat deze dan voor het koken ontdooien. Grill de maïs ongeveer 10 minuten, draai ze om de paar minuten, tot ze aan alle kanten licht verkoold is. Serveer met boter, margarine, zout, peper of uw favoriete kruiden.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om dit te doen. De ene is om de maïs in de schil op de grill te leggen, en dan af te dekken met het deksel. Een andere manier is om de maïs direct op de grill te leggen en dan met een houten spies of een tang om de maïs om de paar minuten te draaien. Tot slot kunt u de maïs ook in een foliezakje doen en zo grillen.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om maïs op de BBQ te leggen. Eén manier is om de maïs te pellen, in olie of boter te smeren en in aluminiumfolie te wikkelen. Een andere manier is om de kaften te laten zitten, de maïs ongeveer 30 minuten in water te laten weken en dan op de grill te gooien. En tenslotte kun je de maïs ook gewoon openmaken en direct op de grill leggen.
KeesKees answered 2 jaar ago
Er zijn vele manieren om maïs op de BBQ te leggen, maar een van de eenvoudigste is om de maïs te pellen en vervolgens in aluminiumfolie te wikkelen. Leg de verpakte maïs op de grill en laat hem ongeveer 20 minuten bakken, waarbij u hem om de paar minuten omdraait. Je kunt de maïs ook bedruipen met boter of olijfolie voor het koken.