Bekijk vragenCategory: Groentenhoe maak je tomatensalade?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

hoe maak je tomatensalade?

4 Answers
LeoLeo answered 1 maand ago

Ervan uitgaande dat je een recept voor een tomatensalade wilt, hier is een eenvoudige en heerlijke! Ingrediënten: -1 pond kerstomaatjes, gehalveerd -1/2 komkommer, in blokjes gesneden -1/4 van een rode ui, in blokjes gesneden -1 eetlepel balsamico azijn -2 eetlepels olijfolie -Zout en peper naar smaak Aanwijzingen 1. Begin met het halveren van de cherry tomaten en voeg ze toe aan een mengkom 2. Voeg vervolgens de komkommer en de rode ui toe. 3. Giet de balsamicoazijn en olijfolie erbij en breng op smaak met zout en peper. 4.

DaphneDaphne answered 1 maand ago

De beste tomatensalade wordt gemaakt met rijpe, rode tomaten die in hapklare stukjes zijn gesneden. Voeg een in blokjes gesneden komkommer, wat verkruimelde feta en een paar gesnipperde groene uien toe. Klop in een kommetje de olijfolie, witte balsamicoazijn, zout en peper naar smaak door elkaar.

KeesKees answered 1 maand ago

Ingrediënten: –1 pond tomaten (gebruik een verscheidenheid aan kleuren) –1/2 kop gesnipperde rode ui –1/4 kopje in blokjes gesneden selderij –1 / 4 kopje in blokjes gesneden groene paprika –3 eetlepels witte azijn –2 eetlepels olijfolie –1 eetlepel suiker –1 theelepel zout –1/4 theelepel zwarte peper Instructies: 1. Was de tomaten en snijd ze in partjes. 2. Meng in een grote kom de tomaten, rode ui, selderij, paprika, azijn, olie, suiker, zout en zwarte peper. 3.

CarmenCarmen answered 4 weken ago

De beste manier om een tomatensalade te maken is te beginnen met verse, rijpe tomaten. Zoek tomaten die stevig zijn, maar niet te hard, en die een helderrode kleur hebben. Als je je tomaten hebt, snijd ze dan in dunne stukjes en doe ze in een kom. Voeg wat gesnipperde uien, groene pepers en komkommers toe aan de mix. Voor de dressing kun je balsamicoazijn, olijfolie, en zout en peper naar smaak gebruiken. Meng de salade goed door elkaar en zet het een uurtje in de koelkast voordat je het serveert.