Bekijk vragenCategory: Groentenhoe maak je champignonsoep dikker?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe maak je champignonsoep dikker?
4 Answers
IlseIlse answered 1 jaar ago
U kunt champignonsoep dikker maken door een zetmeel zoals bloem, maïzena of arrowroot poeder toe te voegen. Meng het zetmeel met een klein beetje koud water tot een slurry en voeg dit langzaam en al kloppend aan de soep toe. Breng de soep aan het sudderen en kook tot ze is ingedikt.
KoenKoen answered 9 maanden ago
Er zijn een paar manieren om champignonsoep in te dikken. Eén manier is het gebruik van een roux, een mengsel van bloem en boter. Een andere manier is om maïzena te gebruiken. Een derde manier is om een deel van de champignons te pureren en weer aan de soep toe te voegen.
OwenOwen answered 9 maanden ago
Een manier om champignonsoep in te dikken is het toevoegen van een roux. Een roux is een mengsel van bloem en vet (meestal boter) dat op laag vuur wordt gekookt tot het een lichtbruine kleur krijgt. Om de roux te maken, smelt u eerst de boter in een pan op laag vuur. Voeg de bloem toe en blijf onder regelmatig roeren koken tot de roux lichtbruin wordt. Voeg dan langzaam de bouillon toe aan de roux terwijl u voortdurend klopt om klonters te voorkomen. De laatste stap is het toevoegen van de champignons en andere gewenste ingrediënten en koken tot alles is doorgewarmd.
CalebCaleb answered 9 maanden ago
Er zijn een paar manieren om champignonsoep in te dikken. Eén manier is om tijdens het koken wat bloem aan de soep toe te voegen. Een andere manier is een deel van de champignons te pureren in een blender of keukenmachine en weer toe te voegen aan de soep. Een derde manier is om wat zware room of half-om-half toe te voegen.