Bekijk vragenCategory: Groentenhoe maak je bleekselderij salade?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe maak je bleekselderij salade?
4 Answers
HannaHanna answered 2 jaar ago
De makkelijkste manier om selderijsalade te maken is om gewoon wat selderij in hapklare stukjes te hakken en het te mengen met je favoriete saladedressing. Als je iets spannenders wilt, kun je andere ingrediënten toevoegen, zoals gehakte noten, in blokjes gesneden fruit, of verkruimelde kaas. Voor een echt unieke selderij salade, probeer de selderij eerst te roosteren voor een diepere smaak. Gooi wat gehalveerde of gesneden selderij in olijfolie en rooster het in een hete oven tot het goudbruin is, laat het dan afkoelen voordat je het aan je salade toevoegt.
OwenOwen answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1/2 kopje blokjes selderij 1/4 kopje in blokjes gesneden ui 1/4 kopje in blokjes gesneden groene paprika 1 hardgekookt ei, in stukjes gesneden 1 eetlepel gehakte verse peterselie 1 eetlepel witte azijn 1 eetlepel olijfolie Zout en peper naar smaak Aanwijzingen Meng in een middelgrote kom de selderij, ui, paprika, ei, peterselie, azijn en olie. Breng op smaak met zout en peper. Serveer gekoeld of op kamertemperatuur.
OwenOwen answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om selderijsalade te maken, maar een van de meest eenvoudige en heerlijke is ook een van de snelste en gemakkelijkste. Snij gewoon wat selderij in kleine stukjes en voeg het toe aan een kom met je favoriete dressing. Dat is alles! Als je een beetje meer smaak of textuur wilt toevoegen, kun je ook blokjes ui, blokjes appel, gehakte noten, verkruimelde kaas, of gedroogd fruit toevoegen. Experimenteer gewoon tot je een combinatie vindt die je lekker vindt. En als je op zoek bent naar een echt bevredigende salade, gooi er dan wat gekookte kip of garnalen bij voor een complete maaltijd.
AliceAlice answered 2 jaar ago
Selderijsalade is heel gemakkelijk te maken. Hak gewoon wat selderij in hapklare stukjes en voeg alle andere ingrediënten toe die je lekker vindt, zoals wortels, tomaten of avocado. Meng vervolgens een eenvoudige dressing van olijfolie en azijn (of citroensap) en breng op smaak met zout en peper.