Bekijk vragenCategory: Groentenhoe maak je avocadosoep?
gast Staff asked 2 jaar ago
hoe maak je avocadosoep?
10 Answers
KeesKees answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 avocado, in blokjes gesneden 1 kop groentebouillon 1/2 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels koriander, gehakt sap van 1 limoen zout en peper naar smaak Instructies: 1. Meng in een blender of keukenmachine de avocado, groentebouillon, ui, knoflook en koriander. Mix tot een gladde massa. Voeg limoensap toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer gekoeld of op kamertemperatuur. 2. Geniet zo of serveer met een toefje zure room of Griekse yoghurt.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 avocado, in blokjes gesneden 1 kop groentebouillon of kippenbouillon 1/2 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels limoensap zout en peper, naar smaak Instructies: 1. Combineer in een blender of keukenmachine de avocado, bouillon, ui, knoflook en limoensap. Mix tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Serveer gekoeld of op kamertemperatuur.
Novan answered 2 jaar ago
Avocadosoep is een romige, heerlijke en gezonde soep die perfect is voor een lichte lunch of diner. Het beste deel is dat het gemakkelijk te maken is en slechts een paar eenvoudige ingrediënten vereist. Om avocadosoep te maken heb je nodig: 2 avocado's, geschild en ontpit 1 kop groentebouillon 1/2 ui, gesnipperd 1 jalapeño peper, ontpit en in blokjes gesneden 1 teentje knoflook, fijngehakt Zout en peper naar smaak Instructies: 1) Doe de avocado's, groentebouillon, ui, jalapeñopeper, knoflook, zout en peper in een blender of keukenmachine. 2) Pureer tot een gladde soep.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 avocado 1 kop groentebouillon 3 eetlepels gehakte ui 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel gemalen komijn 3 eetlepels gehakte verse koriander of peterselie Zout en peper naar smaak Instructies: 1. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. 2. Meng in een blender of keukenmachine de avocado, groentebouillon, ui, knoflook, komijn en koriander. Mix tot een gladde massa. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer gekoeld of op kamertemperatuur.
BellaBella answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 rijpe avocado, in blokjes gesneden 1 kop groentebouillon of water ½ limoen, in sap ¼ theelepel chilipoeder ¼ theelepel gemalen komijn Zeezout en versgemalen zwarte peper, naar smaak Optionele toppings: Verse korianderblaadjes, blokjes avocado, blokjes jalapeño pepers, verkruimelde queso fresco kaas Instructies 1. Doe de avocado in een blender of keukenmachine 2. Voeg de groentebouillon of water, limoensap, chilipoeder en komijn toe 3. Breng op smaak met zout en peper 4. Mix het geheel tot een gladde massa. 5.
LeoLeo answered 2 jaar ago
Avocadosoep is een geweldige manier om een avocado te gebruiken die op het punt staat slecht te worden. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vlees in blokjes. Doe de blokjes vervolgens in een blender met wat groentebouillon (of gewoon water), limoensap, koriander en zout naar smaak.
EvanEvan answered 2 jaar ago
Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om avocadosoep te maken is door gewoon een avocado te mengen met ongeveer 2 kopjes kippen- of groentebouillon tot een gladde soep. Als je een romigere soep wilt, kun je ook een eetlepel olijfolie of wat zware room toevoegen.
ManouManou answered 2 jaar ago
Ingrediënten: 1 rijpe avocado, in blokjes gesneden 1 kop groentebouillon 1/2 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel olijfolie of kokosolie sap van 1 limoen zout en peper naar smaak Instructies: 1. Bak in een middelgrote pan op middelhoog vuur de uien en knoflook in olijfolie tot ze zacht zijn. Voeg groentebouillon toe en laat 5 minuten sudderen. 2. Voeg avocado en limoensap toe aan de pan en mix met een dompelblender of gewone blender tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm of koud.
CharlieCharlie answered 2 jaar ago
Ingrediënten: -1 rijpe avocado -1 kop groentebouillon of water -1/2 ui, gesnipperd -1 teentje knoflook, fijngehakt -1 serrano peper, zaadjes en gehakt (optioneel) -1/4 theelepel gemalen komijn -Kosher zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak Instructies: 1. Voeg avocado, groentebouillon of water, ui, knoflookteen, serrano-peper (indien gewenst), komijn en zout en peper toe aan een blender; mix tot een gladde massa. 2. Serveer direct of bewaar in een luchtdichte verpakking in de koelkast tot 2 dagen.
IlseIlse answered 2 jaar ago
Begin met het voorverwarmen van je oven op 375 graden Fahrenheit. Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pit, bestrijk de avocadohelften met olijfolie en leg ze op een bakplaat. Rooster de avocado's ongeveer 15 minuten, of tot ze licht gebruind zijn. Haal de geroosterde avocado's uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen voordat u ze in een keukenmachine of blender doet. Voeg kippenbouillon, uienpoeder, knoflookpoeder, komijn en zout toe aan de keukenmachine of blender en mix tot een gladde soep. Wil je een dunnere soep, voeg dan meer kippenbouillon toe tot de gewenste consistentie is bereikt.