Bekijk vragenCategory: ApparatuurHoe maak ik een spatel schoon?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe maak ik een spatel schoon?
4 Answers
LotteLotte answered 2 jaar ago
U kunt een spatel het beste schoonmaken met een heet sopje. U kunt ook een ontvetter of vaatwasmiddel gebruiken om hem echt schoon te krijgen. Als de spatel echt vuil is, kunt u hem ongeveer 5 minuten laten weken in verdund bleekwater voordat u hem afspoelt met heet zeepwater. Spoel hem daarna goed af.
LoekLoek answered 2 jaar ago
De meeste spatels kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden. Als de spatel echter van een zacht materiaal is gemaakt, zoals siliconen, kunt u hem het beste met de hand schoonmaken met een heet sopje. Goed afspoelen en afdrogen. Als de spatel een blad van hard plastic of metaal heeft, zorg er dan voor dat u alle etensresten op het blad verwijdert voordat u hem in de vaatwasser stopt. Anders kunnen de etensresten aan andere vaat in de vaatwasser blijven plakken en een puinhoop veroorzaken.
JackJack answered 1 jaar ago
Een spatel kan worden schoongemaakt door hem te wassen met een warm sopje. U kunt ook een afwasborstel gebruiken om etensresten weg te schrobben. Spoel de spatel daarna af met schoon water en laat hem aan de lucht drogen.
IvanIvan answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een spatel schoon te maken, maar de beste manier is om afwasmiddel en heet water te gebruiken. Maak de spatel nat en voeg een kleine hoeveelheid afwasmiddel toe. Wrijf de spatel tegen de afwasmiddel tot hij sop is. Spoel de spatel af met heet water en schrob hem met uw vingers of een borstel om al het sop te verwijderen. Spoel de spatel nogmaals af met heet water en laat hem aan de lucht drogen.