Bekijk vragenCategory: Groentenhoe lang zijn shiitake houdbaar?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe lang zijn shiitake houdbaar?
8 Answers
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Ze zijn ongeveer een week houdbaar in de koelkast. Als u ze wilt invriezen, zijn ze ongeveer 3 maanden houdbaar.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
Shiitake is in een papieren zak in de koelkast ongeveer een week houdbaar.
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
Shiitake kan tot twee weken in een papieren zak in de koelkast worden bewaard. Het belangrijkste is dat ze helemaal droog zijn voordat je ze bewaart, en dat er genoeg lucht in de zak zit. Verse shiitake is tot vijf dagen houdbaar in de koelkast.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Shiitake zijn tot een week houdbaar in de koelkast als ze goed zijn afgesloten in een bakje. Als je ze wilt invriezen zijn ze ongeveer twee maanden houdbaar. Zorg er wel voor dat je ze eerst blancheert (ongeveer 10 seconden in kokend water) en dan afkoelt voordat je ze invriest. Zo blijven smaak en textuur behouden.
AaronAaron answered 2 jaar ago
Shiitake is tot een week houdbaar in de koelkast, of 2-6 maanden in de vriezer.
KateKate answered 2 jaar ago
Shiitake zijn meestal ongeveer een week houdbaar in de koelkast. Ze kunnen ook ingevroren worden, maar dan verliezen ze wat van hun smaak.
JackJack answered 2 jaar ago
Shiitake is tot twee weken houdbaar in de koelkast. Leg ze bij thuiskomst in een papieren zak in de koelkast. Zo blijven ze ongeveer een week goed. Als je ze langer wilt bewaren, doe ze dan in een plastic zak en vries ze in. Zo zijn ze 2 tot 3 maanden houdbaar.
NovaNova answered 2 jaar ago
Shiitake kan in een papieren zak in de groentelade van de koelkast maximaal 2 weken worden bewaard. Ze kunnen ook tot 3 maanden worden ingevroren.