Bekijk vragenCategory: KaasHoe lang moet je feta in olie bewaren na openen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe lang moet je feta in olie bewaren na openen?
5 Answers
EvanEvan answered 2 jaar ago
Als je feta goed bewaart, blijft het ongeveer 2 tot 3 weken goed in de koelkast. Kaas kan in olie worden bewaard, maar dat is niet nodig en kan extra vet en calorieën toevoegen. Als u kaas in olie bewaart, gebruik dan een lichte olijfolie of druivenpitolie. Voor het beste resultaat bewaar je kaas in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
BramBram answered 2 jaar ago
Feta kan een paar weken in de koelkast bewaard worden nadat het geopend is, maar het kan ook tot zes maanden in de vriezer bewaard worden. Als u feta in olie gaat bewaren, doe dat dan in een luchtdichte verpakking en gebruik het binnen twee weken.
AaronAaron answered 2 jaar ago
De meeste kazen zijn in de koelkast ongeveer twee weken houdbaar. Feta die in olie wordt bewaard, is echter tot zes maanden houdbaar, mits gekoeld en goed afgesloten.
MilasMilas answered 2 jaar ago
Als u zich afvraagt hoe lang u dat in olie gedrenkte blok feta na opening kunt bewaren, is het antwoord... niet lang. Na ongeveer een week begint kaas in olijfolie te bederven en te schimmelen. Zijn vuistregel? "Ik zeg over het algemeen drie tot vier dagen in de koelkast, bewaard ondergedompeld in olie.
FenderFender answered 2 jaar ago
Eenmaal geopende feta kan tot twee weken in de koelkast bewaard worden. Na een week begint hij echter zijn smaak te verliezen. Als u feta langer dan twee weken wilt bewaren, kunt u het tot twee maanden invriezen. Om feta in olie te bewaren, zorgt u er eerst voor dat de kaas volledig ondergedompeld is in de olie. Zet de verpakking vervolgens in de koelkast en gebruik hem binnen twee weken. Als u feta in olie langer dan twee weken wilt bewaren, kunt u het tot twee maanden invriezen. Zorg er wel voor dat je het voor gebruik ontdooit.