Bekijk vragenCategory: KaasHoe lang moet je feta in olie bewaren na openen?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

Hoe lang moet je feta in olie bewaren na openen?

4 Answers
EvanEvan answered 4 weken ago

Als je feta goed bewaart, blijft het ongeveer 2 tot 3 weken goed in de koelkast. Kaas kan in olie worden bewaard, maar dat is niet nodig en kan extra vet en calorieën toevoegen. Als u kaas in olie bewaart, gebruik dan een lichte olijfolie of druivenpitolie. Voor het beste resultaat bewaar je kaas in een luchtdichte verpakking in de koelkast.

BramBram answered 4 weken ago

Feta kan een paar weken in de koelkast bewaard worden nadat het geopend is, maar het kan ook tot zes maanden in de vriezer bewaard worden. Als u feta in olie gaat bewaren, doe dat dan in een luchtdichte verpakking en gebruik het binnen twee weken.

AaronAaron answered 4 weken ago

De meeste kazen zijn in de koelkast ongeveer twee weken houdbaar. Feta die in olie wordt bewaard, is echter tot zes maanden houdbaar, mits gekoeld en goed afgesloten.

MilasMilas answered 4 weken ago

Als u zich afvraagt hoe lang u dat in olie gedrenkte blok feta na opening kunt bewaren, is het antwoord… niet lang. Na ongeveer een week begint kaas in olijfolie te bederven en te schimmelen. Zijn vuistregel? “Ik zeg over het algemeen drie tot vier dagen in de koelkast, bewaard ondergedompeld in olie.