Bekijk vragenCategory: VleesHoe lang moet gevogelte koken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe lang moet gevogelte koken?
7 Answers
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Dit is een goede vraag, en helaas is er niet één antwoord dat geschikt is voor alle soorten gevogelte. Hoe lang gevogelte moet garen, hangt af van het soort vogel, het soort vlees en de bereidingsmethode.
NovaNova answered 2 jaar ago
De USDA raadt aan om gevogelte te koken tot een interne temperatuur van 165 graden Fahrenheit. Dit zorgt ervoor dat het gevogelte door en door gaar is en veilig kan worden gegeten.
MaxMax answered 2 jaar ago
De USDA raadt aan gevogelte te koken tot 74 graden C (165 graden F). Gevogelte is veilig om te eten als het deze interne temperatuur heeft bereikt. De sappen moeten helder zijn en het vlees moet wit zijn, niet roze.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
De vuistregel is om gevogelte te koken tot de sappen helder zijn en het vlees niet meer roze is. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste kan het donker vlees (dijen en poten) iets langer duren om gaar te worden dan wit vlees (borsten). Ten tweede duurt het langer om dikkere stukken gevogelte gaar te krijgen dan dunne stukken. Ten derde is gevogelte bij een hogere temperatuur sneller gaar. In het algemeen zult u uw gevogelte ongeveer 15-20 minuten per pond willen koken bij een temperatuur van 350-400 graden Fahrenheit.
IanIan answered 2 jaar ago
Het U.S. Department of Agriculture (USDA) adviseert om gevogelte te koken tot een interne temperatuur van 165 graden Fahrenheit, gemeten met een voedselthermometer, om er zeker van te zijn dat het veilig is om te eten. Er zijn echter veel variabelen die de bereidingstijd van gevogelte beïnvloeden, zoals de grootte en het type vogel, de oventemperatuur en hoe gaar u uw gevogelte wilt hebben. Gebruik voor de beste resultaten altijd een voedselthermometer om de interne temperatuur van uw gevogelte te controleren voordat u het opeet.
LoekLoek answered 2 jaar ago
De veilige interne kooktemperatuur voor gevogelte is 165 graden Fahrenheit. Gevogelte moet worden gekookt tot de sappen helder zijn en het vlees niet langer roze is.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het bereiden van gevogelte, zoals het soort vogel, de grootte en de bereidingswijze. Maar in het algemeen moet gevogelte worden gekookt tot de interne temperatuur 165 graden Fahrenheit bedraagt. U kunt een voedselthermometer gebruiken om de interne temperatuur te meten.