Bekijk vragenCategory: KaasHoe lang mag je brie buiten koelkast bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Hoe lang mag je brie buiten koelkast bewaren?
9 Answers
OwenOwen answered 2 jaar ago
Dat hangt af van de temperatuur waar je het bewaart. Brie begint te bederven bij ongeveer 50°F, dus bewaar je hem best in de koelkast als je hem niet binnen een dag of twee gaat opeten.
EllaElla answered 2 jaar ago
U kunt brie een dag of twee buiten de koelkast bewaren, maar daarna zal hij beginnen te bederven. Brie is een zachte kaas en wordt slijmerig en gaat schimmelen als hij niet in de koelkast wordt bewaard.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Dat hangt af van het klimaat waar u woont en de verpakking van de brie. Gewoonlijk kan brie twee tot vier dagen buiten de koelkast worden bewaard. Als u het in een warmere omgeving bewaart, of als de verpakking niet luchtdicht is, zal het sneller bederven.
EllaElla answered 2 jaar ago
Het kan een paar dagen buiten de koelkast bewaard worden, maar daarna zal het beginnen te bederven. De beste manier om brie te bewaren is in de koelkast, waar hij tot twee weken houdbaar is. Als u brie invriest, is hij tot zes maanden houdbaar.
ChristinaChristina answered 2 jaar ago
Over het algemeen kan brie tot twee weken buiten de koelkast bewaard worden. Het is echter het beste om hem in de koelkast te bewaren als u de mogelijkheid heeft. Hoge temperaturen kunnen de kaas namelijk sneller doen bederven.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Brie kan korte tijd buiten de koelkast worden bewaard, maar het is het beste om hem in de koelkast te bewaren. Hoe lang hij buiten de koelkast bewaard kan worden, hangt af van de temperatuur en hoe vers de kaas is. Is hij koud en vers, dan kan hij buiten de koelkast een paar dagen mee. Is hij warm of heeft hij een tijdje buiten gelegen, dan is hij maar een paar uur houdbaar.
HunterHunter answered 2 jaar ago
Brie kan enkele dagen buiten de koelkast worden bewaard, zolang hij niet in direct zonlicht staat en op een koele, droge plaats wordt bewaard.
JaysonJayson answered 1 jaar ago
Gewoonlijk wordt aanbevolen Brie te bewaren bij een temperatuur tussen 34-38 graden Fahrenheit en een vochtigheidsgraad van 85 procent of hoger. Als de kaas bij een te hoge of te lage temperatuur of in een omgeving met een lage luchtvochtigheid wordt bewaard, kan hij voortijdig bederven. Goed bewaarde Brie is tot zes weken houdbaar.
NovaNova answered 1 jaar ago
Het wordt aanbevolen om brie niet langer dan zeven dagen in de koelkast te bewaren. Als hij wordt ingevroren, kan hij maximaal twee maanden worden bewaard.